Alles kolisin maalt linna. Enesetunne on hea, kuna suvilas elades võimlen peaaegu iga päev hommikul paljajalu murul. Detsembris on muidugi maapinna temperatuur alla nulli. Pärast kontakti muruga kogub võimlemine trenažööridel energiat terveks päevaks. Just hommikuse võimlemise ajal, just murul kõndides pea töötab nagu kompuuter ja olen leidnud lahendused ja vastused peaaegu kõikidele küsimustele ja probleemidele nii selleks päevaks kui ka järgmisteks päevadeks. Samuti, kui on ees mõni ettekanne või loeng, just sellisel ajal olen leidnud vastused, kuidas üles ehitada oma tulevane loeng või välja mõelda ettekande slaididele vajalik tekst.

Tähtis on õige hingamine. Väga tähtsad on igapäevased hommikused veeprotseduurid. Veel aitab mind see, et ma ei ole lubanud kehal kontakteeruda külma ja niiskusega (välja arvatud jalatallad). Keha peab alati olema soe!

Poliitika

Nii imelik kui see ka ei ole, olen poliitiliste sündmuste gurmaan. Kui on maailmas mõni poliitiline sündmus, püüan otsida vastust, mis tegelikult toimub. See on tohutult huvitav protsess – otsida tõde ja uurida välja, kes kui palju valetab … Valetavad kõik, kuid ühed rohkem, teised vähem.