Idee

Unesegaselt seda tundi oodates, mil lõpuks mõtlev mõistus uinub, kärgatab pähe mõte – lahendus millelegi, mille otsingud kestnud juba nädalaid, kuid, aastaid, kuid oh ei – vahendeid ülekirjutamiseks pole kuskil läheduses. Kas rebida ennast lahti kõikehõlmavast gravitatsioonijõust ning otsida midagi, kuhu IDEE salvestada, või hoopis – uinuda ning nautida toredat und?

Elamus

Esimene lugu. Tore. Teine lugu. Päris kõva. Kolmas lugu. Häirivalt hea. Neljas lugu. Enam ei suuda, pean minema koju lugusid kirjutama.

Avastasin lava taga Feistiga juttu puhudes ühise tundmuse, millest leiame end liiga headel kontsertidel.

Kino

Kiire, kiire, kiire, kiire, kiire, kiire, paus... Magan, söön, joon, magan. Kiire, kiire, kiire, kiire, kiire, sigakiire, paus... Lähen kinno. Kogun motivatsiooni ja inspiratsiooni järgmiste kiirete aegade jaoks.

Muusika

Teen tööd. Ei kuula muusikat. Teen bändi. Kuulen ainult enda muusikat. Kuulan muusikat siis, kui teen trenni. Trenni pole aga ammu teinud. Kui hiljuti oma bändi kitarristiga plaadi jaoks taustavokaale lindistasime, avastasin enda jaoks uuesti muusika võlu. Kuulasin palju head muusikat. Ja analüüsisin seda. Kahetsesin, mõeldes, kui paljust võin olla ilma jäänud.