Ansambel Tarakany! esineb sel laupäeval, 23. veebruaril Von Krahlis, kus tulevad Spirini sõnul esitlusele ka veel ilmumata albumilt pärinevad lood.

Toit

Varem mulle ei meeldinud avokaadod. Mulle tundus, et neil ei ole üldse mingit maitset. Aga kui ma lõpetasin selliste toitude söömise, mille tegemiseks on vaja tappa elusolendeid, avastasin enda jaoks selle imelise puuvilja. Lõpuks sain aru, et tõeliste ja looduslike maitsete märkamine võib tavalisest kauem aega võtta. Igatahes on avokaado minu möödunud aasta toiduavastus.

Muusika

Varem mulle ei meeldinud Depeche Mode. Ma käisin isegi ühel nende kontserdil, esimesel, mis Moskvas toimus. Nende muusika tundus mulle väga tüütu ja aeglane. Ta on endiselt tüütu ja aeglane, aga aega on mööda läinud ja ma annan endale aru, et ka seda võib väärtuslikuks pidada. “Only when I lose myself, I’ll find myself” – sellest räägivad ka kõik vaimsed õpetajad. Et olla päriselt olemas, tuleb lakata olemast see, kes sa varem olid.

Elustiil

Varem ma sõin liha, kuid nüüd enam mitte. Ja mitte ainult liha, vaid üldse kõiki toite, mille tegemiseks tapetakse elusolendeid. Hea on teada, et keegi ei surnud selleks, et mina oma kõhu täis saaksin. Mulle meeldib väga mõelda, et ma jagan kõigiga rõõmu oma olemasolust sellel planeedil, isegi kõige väiksemate eluvormidega. Maailmas on piisavalt palju toitu, mida saame loodusest niisama, ilma et peaksime kedagi tapma.

Film

Ma armastan rokifilme ja üks viimaseid neist oli “Rock of Ages” (muide, see kukkus Venemaa kinodes haledalt läbi). Mulle meeldis see väga. Lahe, vaimukas, täis kõige võimsamaid laule, millele olid filmi jaoks tehtud uued tekstid. Kõiki lugusid laulavad muide näitlejad ise, Alec Baldwin, Tom Cruise ja teised.