Pojengid
Pojengid on mu suured lemmikud suuresti tänu oma lummavale lõhnale. Muidugi võiks seda nimekirja jätkata sirelite, nartsisside ja paljude teiste lõhnalilledega. Lilled, mis on aretusprotsessis jäänud ilma oma aroomist, on pelgalt fassaad, millel puudub sisu.

Kampsunid
Suurte piltidega kampsunid! Kampsunisse võivad olla kootud näiteks palmid ja delfiinid või siis hoopis kuused ja lumised mäed. Piltkampsunid on ilusad ja väga praktilised.

Paelad
Mõnele võib see tunduda kummaline ja tühine teema, aga paelad on minu suur kirg. Minu lemmikpaelapood asub Pariisis Rue de Choiseulil. Materjal ja vanus on olulised kriteeriumid, aga vahel pääsevad minu kollektsiooni ka justkui suvalised ja odavad paelad. Nimelt meeldivad mulle ka paelad, millel on kummaline tekst või pilt. Üks viimaseid leide on hõbedane atlasspael, mis kannab turvatunnet sisendavat teksti “Tradition”. Minu paelakogu on pidevalt muutuva sisuga, sest kasutan neid tihti ka kingituste pakkimiseks – katsun alati paela temaatiliselt siduda kingituse sisu ja selle saajaga. Ma ei ole loomult kuigi suur asjade koguja, aga hobi korras sellega tegelemine pakub head vaheldust.