Kilukarbisiluett

Pirita teelt avanev kesklinna siluett on oma eri ajastutest, ent omavahel tundlikku dialoogi pidavate tornidega maailma mastaabis väga ainulaadne nähtus. On palju ultratänapäevaseid hiigellinnu, kus pilvelõhkujad moodustavad juba metsaliku tiheduse, ning Euroopa on täidetud tuttavlike armsate vanalinnadega, kuid nii puhtal kujul kahe maailma kooseksisteerimist näeb vahest üksnes Tallinnas. New York kohtub siin Zürichiga. Me armastame Tallinna.

Quentin Tarantino

Kunstnik, kes oskab kõnetada paljusid inimesi. Imetleme, kuidas tema looming suudab heita silla üle kuristiku, mis valitseb väärtfilmide ning tempoka ajaviitekino vahel.

Nikolay

Me armastame süüa. Lihtsalt, kuid hästi. Lemmikhobiks on saanud teha koduseid seltskondlikke õhtusööke nii pereringis kui sõpradega. Samas on põnev avastada ka viimasel ajal üha aktiivsemaks muutuvat kohvikukultuuri. Praeguse aja tõeline hitt on Nikolay pirukad Gonsiori tänaval, millelaadseid ei saa kuskilt mujalt Tallinnast. Vene köök inspireerib, vene inimene ja kultuur inspireerivad.

Interdistsiplinaarne

On koht, kus juhtuvad asjad ja üksteist kuulatakse. On oluline, et eri valdkonnad suhtleksid. Eesti inimene on veel üsna kinnine, kuid on tunda, et need kammitsad on hakanud viimasel ajal üsna kiirelt kaduma. Ühiselt tehtu mõjub värskena. Kuulame teineteist!

Naer ja tänulikkus

On raskesti omandatav oskus elada siin ja praegu, maapealses paradiisis.