Mootorid

Eriti mootorrattad. Veits ohtlikud ja nõuavad keskendumist. Keskendumine hoiab eemal loomingulised mõtted, mis kohati tüütu tulvana pähe voolavad. Inspiratsiooni ei taha ma otsida, vaid pigem eemale peletada. Meeldib vana kooli baigiga tema eest ära kihutada.

Vedelemine

Diivani puudutus võrdub kulla puudutusega. Kui ma saan võitu sellest väärakast olendist oma sees, kes karjub: „Liiguta ennast, mida sa muned, kuradi laisk hipi, hakka pihta, tee maailm paremaks!„, ja vahel vedelen, siis ma olen selle olendi vastu pärast leplikum. Nõustun. Allun.

Võimaluste piiramine

Ei uuenda kogu aeg arvutisüsteeme, ei vii ennast kurssi kõige moodsamate vahenditega. Siis aju pingutab rohkem, et huvitavamalt välja murda loominguliste lahendusteni. Kasutan kitarril pidevalt üht keelt. Ja siis ühel päeval tahan jube moodne olla ja annan ikka järgi.

Kujutav kunst

Enamasti ajan ennast lihtsalt vihale, et maailmas on nii palju andekaid inimesi ja kõik on juba ammu tehtud ja miljon korda paremini, kui ma ettegi oskan kujutada. Siiski annab see mingi laengu, et ka ise midagi luua.

Jutuajamised Ingaga

Tavaliselt jalutuskäikude ajal. Saab vajalikud teemad selgeks. Loomingulised ka. Hetkega on kõik selge. Nõudepesumasin läks katki. Peseme nõusid nagu vanasti. Käsitsi. Vahetustega. Üks peseb, teine kuivatab. Selle käigus saab päris palju asju läbi rääkida. Näiteks mis järjekorras peaksid lood plaadil olema.

Šokolaad

Oh jeesus, see šokolaad.