Elu mõte

Elu mõte on olla õnnelik. Tee õnnele on lihtne, kui teed panuse teiste inimeste aitamisele. Suurendades õnne hulka enda ümber, suurendad tõenäosust, et elad ka ise õnnelikku elu.

Võlukunst

Võlukunst on võime mõjutada asju ja inimesi. Me kõik võime olla võlurid, kui õpime asjade ja inimeste olemust mõistma ning mõjutama. Heaks võluriks saamine nõuab palju harjutamist. Meie saavutused võlukunsti vallas on määratud motivatsiooni, IQ, emotsionaalse intelligentsuse, töövõime ja arengukeskkonnaga. Mulle meeldib mõelda, et töötan ühes väga heas võlukunstiõppeasutuses.

Füüsika

Koolis võib jääda mulje, et füüsika ja keemia seletavad ära kogu meid ümbritseva looduse. Ülikoolis saame kurvastusega aru, et need on vaid mudelid, mis suudavad kirjeldada väikest osa universumi saladustest. Kuid see-eest saame aru, et loodusteadused õpetavad maailma modelleerima. Seda võimet kasutades saavad meist endist loojad, kes suudavad mitte ainult inimteadmiste piire nihutada, vaid teha ka palju muud kasulikku, näiteks kiireid otsuseid strateegilises juhtimises. Ilma mudeldamisoskuseta inimmõistuse jaoks on maailm lihtsalt liiga keeruline.