Sel nädalal ilmub Merili Variku esimene sooloalbum “Kas tõesti”, mille esitlused toimuvad 14. detsembril Tallinnas ja 28. detsembril Tartus.

Idee

On see, millest sünnib kõik. Liikumapanev jõud, ilma milleta ei oleks midagi. Oi, kui palju ideid mul on, kuid kahjuks on elu liiga lühike, et neid kõiki realiseerida!

Muusika

Minu esimene armastus. Sellest ajast, kui teineteist leidsime, pole me hetkekski lahus olnud. Jah, mul on olnud kahtlused, kas Sa oled minu jaoks õige, aga nüüd tean, et jääme kokku nii heas kui halvas!

Film

Filmi nägemiseks ei ole vaja tingimata kinosaali minna. Piisab sellest, kui käid lahtiste silmadega ringi. Ainult vaata ja imesta, mis toimub sinu ümber. Minu lemmikfilm on ELU! Muidugi on väga mõnus astuda sisse ka kinosaali ja ennast välja lülitada. Viimati vaimustas mind Pöffil nähtud Maggie Pereni “Ookeani värv” ja Federico Fellini filmide retrospektiiv.

Raamat

See on vahend reisimiseks teise aega ning dimensiooni. Minu ajamasin – minevik, olevik, tulevik! Lõputu teadmiste allikas, olgu selleks siis seiklusjutt, ajalooline romaan, elulugu või kokaraamat, vahet pole. Hirmutav, kuidas raamatud mind kaasa haaravad, viimati Lev Tolstoi “Sõda ja rahu”.

Toit

Nauding, vajadus, armastus, loovus, kunst, tervis, seltskond, kultuur, hobi. Tihtipeale on mõnusad õhtusöögid just need, mis kiires elus toovad kokku sõbrad ja pere. Toitu nautides räägime olulisest, lohutame ja tähistame. Lõppude lõpuks taandub kõik sellele, et kui kõht on täis, siis on tuju hea. Minu puhul vähemalt peab see paika!