Mets

Koht, kus pole kultuuride kokkupõrkeid, vaid harmoonia eri kultuuride vahel. Metsas on kiskjaid ja saakloomi ja nad kõik on rahul ja toimivad ühtse tiimina. Sinna kuulun ka mina ja mul on selle üle hea meel.

Ebareaalsus

Pidev teadvuse laienemine ja järkjärguline ärkamine tavareaalsuse illusoorsest mülkast. Ma pole reaalne, aga see on okei. Osata kohanduda pidevalt muutuva isiksusega aitab mõista teisi ja inimkultuuri laiemalt.

Aegruum

Eksisteerida ja aktsepteerida aja lineaarsuses oma kehalist kohalolu – kui kummaline! Kujutleda end ajatu ja kehatuna aitab perspektiivi panna inimlikke ambitsioone ja vajadusi, mis on meie ühiskonnas sisutud ja tegelevad ego teenindamisega. Panustage oma hinge arendamisele ja inimeseks saamisele, mis ei lõpe mitte surma ja keha mädanemisega.

Kõrvaltvaataja

Ei võta osa inimeste mängudest ja ekslemistest, vaid käin oma mõistusenatukese järgi ning ajan taga reaalsust väljaspool emotsioone ja häid tavasid. Olümposelt maandun inimeste sekka vaid õnnetuse, segaduse ja hämmastuse toomiseks. Eemaldumine ühiskonnast, et seda kaugelt ja suuremalt näha.

Okultism

Vana hea Must Kunst, mis ongi ainuke päris kunst. Sa oled ise autor ja teos, mida lood. Ühed fantaasiarikkamad ja kohutavamad teosed on aegade jooksul üles kirjutatud ja nõnda edasi antud traditsioonid, mis kujutavad endast minevikult meile kingiks antud tööriistu ja lootusi.