Temnikova & Kasela galeriis on hetkel võimalik näha kaht näitust: Lastekodu tänaval Kaido Ole ja Rüütli tänaval Krista Mölderi isikunäitust.

Keskendumine

Tänapäeva fragmenteerituses toidab mind võime keskenduda. Lugeda näiteks hommikuti meie galerii raamatukogust pärit välismaa kunstikirjandust.

Imetlemine

Mind toidavad imetlemine ja autoriteedid. Imetlen ka inimesi, kes oskavad imetleda ja nakatavad teisi. Imetlen seda, kuidas kunstnik Merike Estna oskab nautida loodust, kunsti, toitu. Kuidas kuraator Hans Ulrich Obrist intervjueerib inimesi. Kui palju

KUNST.EE peatoimetaja Andreas Trossek loeb. Imetlen neid, kes käivad kolm korda nädalas trennis. Seda, kuidas mu kunstnikud professionaalselt ja kannatlikult oma loominguga edasi lähevad. Kuidas kogujad lisavad oma kunstikogusse 1700ndat teost. Kuidas lennukid lendavad, kuidas inimesed oskavad autodega sõita ja keerulisi viiekäigulisi õhtusööke valmistada. Kuidas Indrek Kasela viitsib tegelda äri, kino ja galeriiga. Kuidas käiakse ööklubides, kantakse kõrvarõngaid ja sünnitatakse lapsi. Imelten snoobe ja inimesi, kes armastavad mind mu vigadega. Ja ka neid, kes ei armasta mind ka kõikide mu toredate omaduste juures...

Ärritus

Mulle meeldib, kui sündmused, inimesed, kunst ei jäta mind külmaks. Viimasel ajal tunnen rõõmu ka kunstist, mis ajab mind närvi. See ju tähendab, et selles on elu ja jõudu.

Loomulikkus

Kui tunnen, et inimene on loomulik, filosoofiline järeldus või kunstiteos on kindla ja loogilise keti järgmine kindel ja värske lüli, siis pole miski rohkem nauditav.

Toit

Tatrapuder sooja kastme ja oliiviõliga hommikuti.