Kolm

on väikseim paaritu algarv, kolm korda tuleb sülitada üle vasaku õla, kohtudes teed ületava musta kassiga, kaks kolmandikku meist teeb seda. Algajale ettevõtjale soovitatakse teha firma vähemalt kahe kaasosanikuga. Kolm soovi kuldkalakeselt saaksid omavahel väikevennalikult kolmeks jagatud. Kolm on praktikas osutunud tõhusaks, sest vahel on nii, et otsuste tegemisel, kujundite ja ideede valikul, olulise ja ebavajaliku väljapraakimisel ei aita muu kui häälteenamus. Kui peaksime kunagi oma kunstiteos-ettevõttesse püsiliikmeid juurde võtma, siis kindlasti paarikaupa.

Kebab

on alati kohal, kui toimub näituse installeerimine. Sest enamasti on kusagil läheduses türklane saia, kastme, salatilehe ja lihaga. Valdavalt ulatab kebabi meesterahvas ja kiiresti ja seda kõike linnas, millega lähemalt tutvust teha pole olnud aega ega tõenäoliselt tule ka. Kebab on kindel, kiire, odav ja maitsev. Kebab ammendab end umbes nädalaga, see on ka periood, mis meil enamasti kulub ühe näituse installeerimiseks.

Kapitalism

annab meile meie igapäevast kebabi. Või noh, vähemalt nendel päevadel, kui näitust üles paneme. Visible Solutions OÜ ei eksisteeriks ilma kapitalismita – ta ei oleks ei võimalik ega vajalik. Sellest oleks ühtaegu nii kahju kui hea meel. Kapitalism on meie esmane huviobjekt ja ühel või teisel viisil ka loodavate kunstiteoste teema. See on jõud, mis defineerib praegu inimlikku võimalikkust rohkem kui ükski muu.

Jalgratas

on kohutavalt mõnus liiklusvahend. Kohe, kui lumest on järel vaid riismed, ajame rattad keldrist õue. Mõtted jalgrattal erinevad jalutuskäigu omadest ja sellepärast on aeg-ajalt vajalik meelega jalgratas koju ketti jätta, et vahemaid hoopiski kõndides läbida. Filmisoovituseks Claude Faraldo “Themrock”.