Kunst
Mis on kokakunst? Kõige kiiremini kaduv kunst maailmas! Selleks et aina uuesti ja uuesti sündida... Lahe!

Mälestus
Kodus on mul ühes kohas (khmm... vetsus) seinal foto Bangladeshi meestest, kellega siis tõtt vaatan. Kunagi sealkandis rattaga sõites tahtsin ühest härrast pilti teha ja ta palus ­oodata, vaja ennast korda sättida. Silus musta vuntsi, pani lumivalge triiksärgi ülevalt teise nööbi kinni, tõmbas lungi (bangladeshi meeste seelikulaadne riideese) sirgu, sättis juukseid jne. Selleks ajaks, kui ta valmis sai, olid pildistamiseks kokku tulnud kõik küla mehed, poisikesed sabas. Igahommikune meeldetuletus – me elame imelises maailmas!

Viha
Ma ikka imestan, kust tuleb see viha, mida internetikommentaariumid toodavad ja vahendavad. Sind rööviti – süüdi oled, lollpea! Debiilik! Maksa kinni! Oled hiinlane? Kasi koju, kuradi... ! Mis! Ema on venelane? Tibla raisk! H. H. Luik, näita eeskuju – pane vihkamise vahendaja kinni! Klikiajastu on läbi!

Mõte
Miks ma vanemaks saades aina vähem ja vähem imestan ja üllatun? Tuleb endas poisike taas üles leida! Ratas ja maailm on selleks vaid üks võimalus!

Toit
On midagi enamat kui lihtsalt kõhutäide. Mitte küll alati ja kõikjal, aga siiski... Ja täis kõhuga inimesed ei hammusta!