Stuudio

Minu stuudio on mu teine kodu, ehk esimenegi, kuna veedan seal tegelikult ju vahepeal rohkem aega kui päriskodus. Seetõttu on mulle oluline, et töökojas oleks mõnus olla – mul peab olema hea tunne sinna hommikul minna ning ma soovin, et sama tunne valdaks ka mu töötajaid. Viimasel ajal olemegi koos terve naiskonnaga eriliselt rõhku pannud sellele, et töökeskkond oleks tore. Ruum on vaikselt muutumas linnadžungliks ja minikohvikuks, kus saab alati värskelt röstitud kohvi ja auravaid küpsetisi ning aknalaual kasvavad oma maasikad ja tomatid.

Uni

Mulle meeldib väga magada – hommikul kaua ja hea meelega teen ka lõunauinakuid. Ma ei oska piiri pidada – kui lastakse, siis magan nagu väike laps, vabalt kümme tundi päevas ehk peaaegu poole rohkem kui mu elukaaslane. Uni on mul alati magus, kuid magada saan ma mõnikord kiire elutempo tõttu väga vähe, mistõttu on unel ja magamisel minu maailmas väga eriline koht. Kui seda on piisavalt, siis on maailm ilus ja kõik raskused ületatavad!

Kalarand

Ääreala keset Tallinna, kus on võimalik rutiinist välja astuda, võtta korraks aeg maha, kuulata lainete laksumist, vaadata hüpnotiseerivat laevade liiklust ning nautida päikeseloojangut. See on minu kiireim võimalus lõõgastuda, sest rannariba on otse mu stuudio vastas. Kui see võimalus nüüd ära kaotatakse, siis on maailm mitme kraadi võrra kurvem.

Disainiöö festival

Iga september on minu jaoks kui üks kiirendusvõistlus, sest korraldan festivali Disainiöö, mis võtab sügise alul kogu mu tähelepanu ja aja. Disainiöö festival on mulle nagu kunagine kooliaegne sess – mängu tulevad teised dimensioonid, kuna piirsituatsioonides mõtleb aju kiiremini ning adrenaliinilaks, mis korraldamistööga kaasneb, annab tiivad. Need emotsioonid, mälestused ja tutvused, mis festivali korraldamisega on kaasnenud, on hindamatud.