TÄHTSAD ASJAD

Kõige tähtsamad asjad on muidugi kodu, pere ja teater. Oskaks neid vaid hoida. Aga on asju, mille jaoks tuleb natuke aega näpata. Lõpuks ei tea keegi meist ette, millal see lusikas nurka lendab.

BC Kalev/Cramo - Rapla Avis Utilitas
KORVPALL

Vaimse ja füüsilise liikumise hümn. See kehaline intelligentsus ja loovus on mõne mängija puhul lihtsalt hirmutav. Kuidas 110 kilo inimkeha õhku paiskub. Kuidas ta õhus olles olukorda viimase hetkeni analüüsib, suunda muudab ja siis lõpetab oma liikumise mingi vaimuka puändiga. Elavas esituses on korvpall ammendamatu kompositsiooni käsiraamat. Särav, liikuv ja vaimukas.

LUGEMINE

Mäletan väga selgelt tunnet, kui ma koolipoisina jõudsin kolme musketäri seiklusi lugedes selle kohani, kus Porthos sureb. Oli matemaatika tund, lugesin raamatut laua all hoides ja siis see hakkas! Ma ei tea, mida õpetaja võis arvata, aga see oli Emotsioon suure algustähega. Praegu loen kahjuks näidendeid enamasti. Elustuvad raskemalt, aga need üksikud puhangud on seda väärt.

RAHVATANTS

Kuni eelmise suveni arvasin, et rahvatants on üks vahva vigurdamine. Aga siis tegime Tarmo Tagametsaga koos suvelavastust „Mälutempel“. Ja see muutis ikka päris palju. Ma isegi ei pea silmas seda mustrilisust. See, kuidas mingite sammude ja painutuste kaudu saab jutustada tuhat lugu. Müstika, kirg ja filosoofia. Aga see nõuab alati vaeva ja keskendumist. Nii tantsijalt kui vaatajalt. Täielik klaaspärlimäng.