Ena Paul Kostabi, kes aitab muusika salvestamisel ka kuulsat kunstnikust venda, praegune koduansambel on Super­numblivemachine. Nad on valmistanud kaks albumit ja levitavad neid käest kätte. Paul on bändi hetkeseisuga rahul. “Asjad on väga hästi, varsti hakkame väga aktiivselt tegutsema,” ütleb ta ja viitab ees ootavatele kontsert­esinemistele. Võite neid proovida aadressilt www.myspace.com/supernumblivemachine .

Paul Kostabi on mänginud ka ansamblis Pyschotica. Produtsendina on ta aastate jooksul tegutsenud kümnete ja kümnete plaatide juures.

Kuigi kujutav kunst ja muusika on Paulile samavõrra olulised, haaras ta nooruses esimesena just kitarri. Ning rock’n’rolli usku pööras teda Alice Cooperi nägemine ja kuulmine.

Küsimusele kas tänane muusikapilt on ehk üleliia produtsendikeskne, vastas Paul: On, kuid asjad on jälle muutumas. Inimesed mängivad jälle rohkem pilli. Bau­hausil on näiteks uus plaat ilmumas ja kogu materjal on lindistatud esimese võttega, laivis. Selline asi mulle meeldib!!!