Rupert Murdoch
Meediamagnaat lubas veel tänavu teha tasuliseks tema hiigelkolhoosile kuuluva News Corporationi väljaannete veebiküljed. Äkki on veel noortel mõtet žurnalistikat õppima minna?

Nodilaadad
Kõikvõimalikke (heli)plaaditurge (nt rokiklubis Tapper), vanakraami- ja glämmilaatasid, kirbuturge (nt Telliskivi Loomelinnaku kirbuturg - www.kirbuturg24.ee) toimub ohtrasti üle linna ja maa. Asja tipuks on 23. mail Snelli pargis toimuv Väga Väga Vaba Turg, kus andmise- ja saamiserõõm käib rahavabalt.

ALAS

Kuldsõduri ülespanek ja äraviimine
Pole mõtet vaielda, kas tegu oli kunsti või provokatsiooniga. Aga politsei käitus õigesti, saades häpeningi täisväärtuslikuks osaliseks. Sest pronkssõduri imitatsiooni sees oli tõenäoliselt teine, veel suurem. Ja selle sees veel suurem. Ja nii edasi - nagu antimatrjoškad. Õudne!

Viha Georgi lindi vastu
Ilusad oranž-mustad lindid, mida kohalikud Venemaa fännid 9. mai paiku autokapotil lehvitavad, tekitavat mõnedes eestlastes viha. See on küll püstiogar. Georgi mõõka ja risti jagati Venemaal kuni 1917. aastani isikliku vapruse eest sõjas, selle kavalerid olid ka näiteks Johan Laidoner ning Anton Irv.