Ajaleht nimetab seda "titepiltide sutenöörluseks".
Esmaõigus pildistamiseks ostetakse keeruliste lepingutega. Seda isegi enne sünnitushaiglasse sõitu. Toimetaja Barry Levine ütleb, et uue momendina palgatakse julgeolekumehed, et keegi ei saaks esmafotosid varem kui klient kes nende eest maksnud on.

Levine ütleb et "titesaamine on juba kasulikum kui üks filmiroll". Ajakirjad muidugi müüvad õnnelike lapsevanemate pilte suure hooga. Seetõttu räägib kõmuajakirja National Enquirer tegevtoimetaja Levine, et Angelina Jolie, kes väidetavalt kaksikuid kannab, võiks pretendeerida fotode eest isegi kuni 10 miljonile dollarile (100 miljonit krooni).

1989. aastal ostis Los Angelese ajakiri Star Lisa Marie Presley lapse pildistamise õigused ainult tühise 100 000 dollari eest, ja arvati et see on metsik hind.

Osad staarid muidugi lapse pildistamisest veel tööstusharu ei tee. Hea näide on Sarah Jessica Parker, kes seisis õndsa näoga sünnitushaigla trepil ja laskis oma elu hetke tasuta pildistada.

"Nõrgema taseme staarid" nagu Halle Berry peavad leppima sellega, et nende õnne kuvand maksab vähem.
Ja üleüldse võib juhtuda et ajakiri People ja teised pakuvad fotode hinnaga lihtsalt üle. See ei ole pikaajaline investeering, mis aastaid veel "tiksuks".