"Rohke Debelaki libauudised" kell 20
Ka sel aastal ei jäta Rohke Debelakk puurimata oma pilku Eesti elu faktidesse ja sündmustesse, mis muul meedial möödunud aastast kahe silma vahele jäänud. Vaatajateni jõuab kogu tõde! Saatejuht Rohke Debelakk, režissöör Mihkel Ulk.

"Päkapikudisko" kell 20.15
Enneolematu, meeletult glamuurne šõu päkapikkude juhtimisel! Lavale astuvad The Sun, Kukerpillid, HU?, Rock Hotel, Anne Veski, Ines, Metsatöll, Smilers, Singer Vinger jpt kuumad bändid. Lava taga kohtuvad ansamblid fännide, ajakirjanike ja muidu ootamatute veidrikega, keda kehastavad näitlejad Tiit Sukk ja Taavi Teplenkov. Režissöörid Helen Valkna ja Marek Miil, stsenarist Toomas Puna, toimetaja Anu Välba, näitejuht Ingomar Vihmar.

"Aktuaalne kaamera" kell 21

"Päkapikudisko" jätkub kell 21.20
Lavale tungivad taas Eesti parimad artistid ning lava taga rabavad neid hõlmast ootamatud fännid ja kes kõik veel... Kõiki rolle mängivad Taavi Teplenkov ja Tiit Sukk. Režissöörid Helen Valkna ja Marek Miil, stsenarist Toomas Puna, toimetaja Anu Välba, näitejuht Ingomar Vihmar.

"Saatevigad" kell 22.05
Tegijal juhtub nii mõndagi! Pakume parimaid palu, mis ei pidanud juhtuma. Saatevigu on usinalt kogunud Anu Välba ja Helen Valkna.

"Tujurikkuja" kell 22.15
Kohe, kui noored ja andekad näitlejad Märt Avandi ning Ott Sepp olid leidnud Eestile uue superstaari, said nad aru, et meelelahutus ei ole nende tõeline kutsumus. Naljad ja muu selline tilu-lilu ei teinud neid õnnelikuks. Oma missioonina näevad armastatud lavatähed nüüd hoopis kaasmaalaste tuju igakülgset rikkumist. Ja mis võiks olla selleks veel parem aeg kui aastavahetus, mil suur osa eestimaalastest kaldub kohatusse kerglusesse? Televaatajate naljasoone ajavad umbe uue põlvkonna Nõmmik ja Abel ehk Sepp ja Avandi. Kes selle saate maha magab, sel tulevad järgmisel aastal lühikesed linad, väike kartul ja nõrk tervis.

"Õhtu tähtedega" kell 22.45
Hea tujuga uude aastasse! Säraküünlad ja šampanja Maire Aunaste ja Tarmo Leinatamme poolt!

"Edekabel" kell 22.50
Aastalõpu paroodiasaade „Edekabel" võtab ette armastatud telesaated ja päevasündmused ning pöörab need pahupidi. Osades: Ita Ever, Eino Baskin, Anne Paluver, Henrik Normann.

"Erisaate karaoke" kell 23.20
Kõik kaasa laulma! „Erisaate" ühiskondlikud laulukesed peatavad luuhõrenemise, juuste väljalangemise, radikuliidi ja sotsiaalse tuimuse. Laulusõnade autor on Contra.

"Saatevigad" kell 23.40

President Toomas Hendrik Ilvese aastalõpu tervitus kell 23.50

"Õhtu tähtedega" kell 00.00

"Videodisko" kell 00.10-00.25
"Head uut aastat" ja teised unustamatud igihaljad muusikalood ETV kullafondist.

Eesti Televisiooni vana-aasta õhtu saateid näeb otseülekandena kell 20.00 - 00.25 ka internetis: www etv.ee/otse.

KANAL2

20.00 Eestlane ja venelane: vanad rõõmud, uued mured

Kätte on jõudnud vana-aasta õhtu ja sellest elevusest ei jää puutumata ka Lasnamäe väike oaas. Eestlased ja venelased vaatavad lootusrikkalt tulevikku ning jagavad algavaks aastaks tõotusi.

21.00 Võsareporteri aastavahetus

Nüüd läheb mölluks, sest aasta viimased tunnid mööduvad Võsareporteri pöörases seltskonnas! Kõike saab, ja jääb ülegi - nali ja naer, ennenägematud eksperimendid, kuumad hitid, ootamatud ...

23.00 Anne Veski 30

Mida oleks aastavahetus väärt ilma Anne Veski igihaljaste hittideta? Laulgem kaasa!

23.50 Eesti Vabariigi presidendi uusaastatervitu

00.00 Anne Veski 30 : Jätkub

Eesti armastatuim laulja Anne Veski tähistas oma 30. lavajuubelit suurejooneliste kontsertidega. Nüüd jõuavad ekraanile kontserdi parimad palad, aga lisaks sellele veel palju muudki Annega seotut. ...

01.10 Meie Mees. Sõprade tuur 

Tänavu augustis ärkas eestlaste ürglemmik Meie Mees taas ellu ja läks fännide vaimustuseks taas suvetuurile. Kaasa võeti ka Kanal 2 komöödiasarja eestlane ehk Henrik Normann ja venelane ehk Eduard ...

02.15 Aastavahetus Kanal 2ga

Aastalõpu säravaimal peol pidutsevad Eesti parimad artistid, Kanal 2 saatejuhid ja paljud lustlikud üllatusesinejad ? möll käib nii laval kui lava taga! Esinevad Anne Veski, Ivo Linna, Ines, Koit ...

TV3

20:00 Laulud tähtedega: kaunimad hetked

21:00 Lõpp hea, kõik hea

Kodus nohikust perepoega kasvatav ema ootab külla tütre peret, et veeta seegi aastavahetus ühiselt armsakssaanud traditsioonide kohaselt, unistada lastelastest ja mängida Beethovenit. Kuid ees ootav üllatus pöörab kõik pea peale. Osades Ita Ever, Henrik Normann, Kadri Adamson, Maarja Jakobson ja Raivo Rüütel. Rezhissöör Rando Pettai. Stsenarist Peep Pedmanson.

21:55 Mängufilm Saatuse iroonia 1/2 ( Ironia sudbõ, NL 1975 )

Rezhissöör: Eldar Rjazanov Osades: Andrei Mjagkov, Barbara Brylska, Juri Jakovlev, Aleksandr Shirvindt, Georgi Burkov Vanadel sõpradel on kombeks vana-aasta õhtul ühiskondlikus saunas käia. Seal joodud liigse viina ja õlle tõttu jäävad kaks sõpra sinna oimetult lebama.

23:50 Eesti Vabariigi presidendi uusaastatervitus

00:05 Mängufilm Saatuse iroonia 2/2 ( Ironia sudbõ, NL 1975 )

01:50 Mika Paris-Live

Komeedina popmuusika taevasse tõusnud Briti artisti Mika kontsert Pariisis 2007.aastal.

02:45 Kylie Minogue - Showgirl Tour

Ülevaade maailmakuulsa diiva, Kyle Minogue, suurepärastest hittidest koosnevast kontsertreisist - Showgirl Tour.

03:45 Smilers

Ülimenuka bändi `Smilers` kontsert, mis pakub mõnusat meelelahutust ja äratundmisrõõmu kõigile bändi austajatele. Henrik Sal-Saller ja sõbrad on kohal, et teid rõõmustada!

04:45 U2 - Vertigo

Maailmakuulsa bändi U2 - Vertigo tuuri Chicago live-kontsert.