Üks inimene väitis, et lisaks sellele tekkis veel mingi allergia - „laps oli üleni täpiline, arvatavasti sellest lõhnastatud mähkmesisust." Teine märkis, et „mähet katsudes on tunda graanulid, mis on vägagi teravad."

„Pole ju normaalne, et Pampersil on sellised mähkmed müügis, mis pepu katki teevad," resümeeris olukorra üks kasutaja.

Pampersite tootja Procter & Gamble Services Eesti OÜ pressiesindaja Kaie Kasemets saatis Ekspressi päringu peale meile järgmise vastuse:

Toodete kvaliteet ja ohutus on meile esmatähtsad. Oleme pidevalt teinud ning teeme jätkuvalt suuri investeeringuid toote ohutuse tagamiseks. Miljonid inimesed kasutavad meie tooteid iga päev ning toodete kvaliteeti kontrollitakse väga põhjalikult.

Meil puudub igasugune informatsioon allpool kirjeldatud juhtumite kohta, kuulsime Teie käest sellest esmakordselt. Kindlasti alustame koheselt nende juhtumite põhjalikku uurimist, kuid esmalt on vajalik, et vanemad kontakteeruksid meiega (tasuta tarbijainfo telefonil: 66 75 047 või e-mailil: eeinfo.im@pg.com) ja annaksid võimalikult palju informatsiooni antud juhtumite kohta. Tarbijainfo telefon on olemas ka igal Pampers mähkme pakil.

Hetkel on väga raske neid arvamusavaldusi kuidagi kommenteerida, sest meil pole mingit informatsiooni nende juhtumite kohta.

Informatsiooni lisandumisel toome selle kindlasti lugejateni.