"See ei sõltuks 100 000 kroonist, vaid meeskonnast, kes sul parasjagu võtta oleks," ütles Klandorf.

Seda juttu, et kurikamõrvarit ajaksid taga kogu aeg 70 meest, nagu politsei on kinnitanud, Klandorf ei usu. "Ma asendaksin selle 70 seitsme mehega, viimase 20 aasta parimate jälitajatega," hakkas Klandorf kokku panema oma nö unistuste meeskonda. Sinna kuuluksid peale tema enda ka näiteks Koit Pikaro, Veiko Kulla, praegune Tallinna prefekt, endine mõrvagrupi ülem Elmar ­Vaher, endine keskkriminaalpolitsei juht, praegune Kapo asedirektor Ee­rik Held­na ja endised keskkriminaalpolitsei tippuurijad. Nende hulgas oleks ka paar vene meest - sest tööd tuleb teha ka venelastega.

Klandorfi sõnul ei saa kriminaalpolitseinikuks õppida, mistõttu selles struktuuris võibki olla "kollanokki". "Üks asi on jälgede võtmine, teine töö ümbruskonna, tunnistajatega, mis antud juhul ei olnud hea," ütles Klandorf.

Päris sellistega, "kes vaikides tapavad", Klandorf oma politseikarjääri jooksul kokku puutunud ei ole. "See teine (viide kangiga kaht naist rünnanule - Toim.) olevat midagi pobisenud omaette, see viitab hälbele psüühikas," märkis ta.

Kui Pikaro sõnul on kriitiliseks mõrvari püüdmise ajaks 24 tundi pärast tapatööd, siis Klandorfi arvates on selleks 10 päeva. "Eks see tõde sinna vahepeale jääb," nentis ta.