“Eestis konkureerib Pling! kasutajate arvult ülemaailmsete internetihiiglaste Twitteri ja Facebook´iga,” ütles Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen. “Facebooki kasutab Eesti elanikkonnast umbes 19% ehk 260 000 elanikku, mis on vaid kaks ja pool korda rohkem kui Pling! kasutajaid. Samas moodustavad Facebook´i kasutajatest kuni 24-aastased ehk nö Plingi-ealised kõigist kasutajatest umbes poole, mistõttu arvuliselt ei olegi Facebook´il Pling! ees väga suur edumaa.”

“Arvestades suhtluskeskkondade Rate ja Orkut väsimuse tundemärkidega, võib Pling! loota märkimisväärse koguse sealsete kasutajate lisandumisega oma võrgustikku,” selgitas Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu. „Kontosid on Plingis praegu avatud 98 029 ning alates avamisest on Plingi keskkonnas saadetud ligikaudu 11 miljonit sõnumit. Pling!’is on loodud juba 440 kogukonda. Tänaseks oleme avanud ka venekeelse Plingi, mille järgi oli tugev nõudlus ja mis suurendab kasutajate arvu veelgi.”

Vanema külastaja ehmatab ära suhteliselt lahtine tekst, kuid kes ei tahaks saada stiilset armastuskirja nagu see:
Türademaa..sa oled nii armas, ilus, kallis, tubli, hooliv ja palju, palju muud..sinu peale m6eldes igakord liblikad k6hus(K) ARMASTAN SIND KOGU SÜDAMEST!!! Nyyd saan rahulikult magama minna:) kallis oled!

Pling.ee teeb seksikaks positsioneerimine ehk possamine.
Näiteks possamine plingi saatmisel – nii kui plingi saadad … põmmm … jääb sellest kaardile märk maha ja pärast on nii sinul endal, kui ka sinu sõpradel väärt ülevaade sellest, kust sa plingi täpselt teele saatsid. Automaatne positsioneerimine – (tekib tulevikus) ka väga vinge vidin. Sinu viimase 24 tunni käimistest jääb kaardile rada maha.