Urmas Sõõrumaa lahkub MTÜ Eesti Tuumajaam nõukogust. Sama MTÜ tegevjuht Kalev Kallemets ei ole taotlenud töökohta Eesti Energias, nagu väitsime nädal tagasi.

Siseminister Marko Pomerants, kelle konarlikke vemmalvärsse hakati “pomeriimideks” kutsuma, olevat luuletamisest loobunud ning pidavat nüüd tegelema kujutava kunstiga. Ootame ärevusega!

pidevalt EMHI koduleheküljel ilmaennustusi jälginud kodanik oli märganud, et sinna tekkis 4. novembril uudiste rubriiki hankekuulutus uue maasturi soetamiseks. Vajalikud tingimused vastanuvat täpselt Mitsubishi Outlanderi kirjeldusele. Pakkumiste lõpptähtaeg oli 5. november... Praeguseks on see hankekuulutus uudisterubriigist kadunud.

Hiljuti olevat üks koeraomanik saanud kindlustuselt ligi 100 000 kroonise arve selle eest, et talle kuuluv ja aiast välja pääsenud suur koer põhjustas Pärnu maanteel liiklusõnnetuse. Koer hüppas ootamatult 90 km/h sõitnud auto ette ning sai surma. Kalli auto remondiarve küündis ligi 100 000 kroonini. Auto omanikul oli kaskokindlustus ning kui ta kahjude hüvitamiseks kindlustuse poole pöördus, siis suunas kindlustus kahjunõude õnnetuse põhjustanud koera omanikule.