Kalle Palling: Kas me ei leppinud kokku, et põhiseaduslikuks õiguseks saab võimalus elada ühes viiest Euroopa rikkaimast riigist?

Laine Randjärv: See punkt on 20 aastat edasi lükatud.

Priit Toobal: Mind hämmastab seaduseelnõus olev sõna “kodanik”. Kas mittekodanikud seksi ei väärigi? Kui neile ka seksi keelame, siis võib järgneda uus mäss, nn seksiöö.

Ene Ergma: Õige, kasutada eelnõus väljendit “eestimaalane”.

Aivar Riisalu: Kust te kavatsete kõik need kuulsused leida, kes iga eestimaalasega seksima hakkavad? Me ei saa ju mingeid staarisaate tibisid kasutada, tegemist peab olema ikka rahva poolt tunnustatud tähega.

Laine Randjärv: Sisuliselt on kuulsus ka iga Riigikogu liige. Kuigi tegemist on vabatahtliku teenusega, peaksime just meie põhiseadusega lubatu täitmisel eeskuju näitama. Iga parlamendi vabatahtlik, kes seksiteenust toetab, võiks selle märgiks rinda riputada punase laterna kujulise lindi.

Peeter Võsa: Mind võite kohe kirja panna!

Ene Ergma: Me tegime siin arvutused ära. Meie lühikest tööaega arvestades tuleks ühel Riigikogu liikmel teenindada ühe istungi jooksul 27,5 eestimaalast. See ei saa kerge olema...

Priit Toobal: Kas see 27,5 tähendab, et üks eestimaalane saab ainult pool seksi?

Marko Mihkelson: Kas selline eeskuju ei anna rahvale signaali, et kõik kuulsused on lubatud? Mis siis, kui keegi tahab Evelin Ilvesega seksida?

Liisa-Ly Pakosta: Miks ainult Eveliniga? Miks mitte Toomasega?

Juku-Kalle Raid: Ma ei näe selles midagi halba, et rahvas oma parimat poega ja tütart armastab!

Jüri Ratas: Palun, kolleegid! Siin on meil endil võimalik palju ära teha, ja seda mitte ainult Toompeal. Meil on ju ka kohtumised valijatega!

Urve Palo: Aga kui inimene oma põhiseaduslikku õigust kasutada ei taha? Kui läheb lahti seksikvoodi äri...

Sven Mikser: Kuidas tagatakse antud õigus ühiskonna heidikutele? Nad on niigi ära hirmutatud, nemad juba seksi Maire Aunastega nõuda ei julge.

Heimar Lenk: Kuulsused tuleb välja loosida, muidu ei saa. Kindlasti tekib niigi palju proteste: paned lootusrikkalt nime kirja ja siis selgub, et sulle on määratud Mart Laar!

Peeter Võsa: Väga hea! Hakkan homme tegema teles uut saatesarja “Pehmed ja karvased riigikogulased”.