Neil pole ka mingit konkreetset nõudmist. Nad on lihtsalt vihased finantsmaailma ja suurfirmade ahnuse peale. Nad ütlevad, et kuuluvad 99% inimkonna hulka, kes protestivad 1% ülirikka osa ahnuse vastu, sotsiaalse ebavõrdsuse, tööpuuduse, globaalse kliimamuutuse, kuritegevuse kasvu jpm vastu. Üks protestijatest, marketingijuhina töötav Jackie Fellner, sõnastas nende kreedo üsna tabavalt: „Me ei ole siin selleks, et Wall Streeti lammutada. See ei ole vaesed rikaste vastu. See puudutab suurt raha, mis määrab, millised poliitikud osutuvad valituks ja milliseid programme rahastatakse.”

Nädalavahetusel toimunud rongkäigu ajal, kui meeleaavaldajad blokeerisid Brooklyni silla, vahistati 700 inimest. Nädal varem arreteeriti sadakond inimest. Youtube´s levinud video näitas aga maailmale New Yorgi politsei jõhkrust, kui üks politseinik lasi kaheldaval ajendil mõnele naisterahvale pipragaasi näkku. New Yorgi politsei on teatanud, et Zuccotti pargis viibivaid protestijad ei arreteerita, kui nad seadust ei riku.

Meeleavaldus algas internetis levinud üleskutsete järel. Algul oli pargis vaid käputäis tudengeid, kes ei lahkunud sealt päeval ega ööl. Siis mõnisada. Nüüdseks protestib tuhandeid, igast rassist ja vanusest inimesi erinevates linnades üle USA — nädalavahetuse massilised arreteerimised valasid vaid õli tulle. Nüüd on olemas analoogilised liikumised: Occupy Los Angeles, Occupy Chicago, Occupy Boston…

Tundub, et nad ei kavatse nii pea järele anda. Väljaanne Huffington Post küsib koguni: kas see on uue revolutsiooni algus? On märgitud, et selle idee juured peituvad nn Araabia kevade protestilaines. Või ehk on maailmarevolutsiooni idee lõpuks USAsse jõudnud?