Kadri Kõusaar, kelle viimases filmis “Kohtunik” olid pearollides inglise ning rootsi näitlejad, on lennanud oma järgmise filmi jaoks lepinguid sõlmima lausa Hollywoodi!

Levib rabav kõlakas, et kaitseväes tõusevad tuleval aastal palgad 19 protsenti! Kaitseministeerium lükkab kuuldused ümber. Prioriteet olevat küll “kaadrikaitseväelastel masu-eelse palgataseme taastamine, et peatada kriitiliseks muutunud personalivoolavus”. Kuid eelkõige tõusevad “kõige kriitilisemate personaligruppide palgad, s.t erialaspetsialistidel, nooremohvitseridel ja vanemallohvitseridel”.

Rahandusminister Jürgen Ligi pidas mainekas London School of Economicsis loengu “Miks Paul Krugman eksib: Eesti õppetunnid teistele Euroopa riikidele”. Mis oli Ligi õpetuse iva? Rohkem kärpeid!

Vaevalt olime jõudnud sahistada, et Olympic Casinol olla plaan ehitada Gruusia kuurortlinna Batumisse vägev mängupõrgu, kui Gruusia värske peaminister Bidzina Ivanišvili andis mõista, et kasiinodele ning ka bordellidele (mis Olympicut ehk ei puuduta) tuleb Batumis lõpp teha.

Rein Kilgi valduses olnud Tartu Sadamaturu ja Sadamateatri võtab üle värske Tartu ärihai, Janek Veeber (Tiidu poeg), keda maadlejakere tõttu hüütakse sõprade seas Viikingiks. Tartlastest teatrihuviliste küsimusele, kas Sadamateatris Vanemuise etendused jätkuvad, on vastuseks, et vähemalt 2013. aasta lõpuni kindlasti.