Aivari sõnul on tema büroos olnud aastate jooksul korduvalt jutuks kaubamärgi Pilv ja Partnerid kasutuselevõtt. Tarmo aga väidab, et Aivari eesmärk oli takistada tema uue firma kaubamärgi registreerimist.

Aivarit tuntakse kõva töötegijana, väljapeetud ja korrektse tegelasena, kes nõuab distsipliini. Särava venna varju jäänud Tarmo võtab elu lõdvemalt.

Alguses annavad vennad Ekspressile mõista, et lahkhelid on vaid ärialased. Hiljem aga Tarmo plahvatab.

Tarmo ütleb, et Aivar on diktaator, kelle juurest on aastate jooksul lahkunud kõik vanemad kolleegid. “Ajalehes naeratav, siseelus teistsugune. Aivari büroos ei ole partnereid, on vaid üks inimene. Miski, mis pole temaga seotud, ei sobi. Aivar otsustab kõik, alates kustukummi ostmisest. See on väsitav. Nii pole võimalik elada,” räägib Tarmo.

Tarmo kurdab, et soovis rohkem rakendust Baltikumi ja SRÜ suunal, aga Aivari fookus oli pigem mujal. Aivarile näib see jutt kummalisena, sest büroo on viimastel aastatel just sellele piirkonnale palju tähelepanu suunanud. “Kuna kõik said kaasa lüüa ja otsuseid kujundada, siis oli ka näha, palju keegi viitsib pühenduda ja sisulist tööd teha,” ütleb Aivar.