Zebra Island esitleb oma debüütplaati 29. märtsil Tallinnas klubis Sinilind ja 30. märtsil Tartus klubis Kink Konk.

Mitu elu

Tihti tunnen, et olen oma elu jooksul elanud mitut erinevat elu. Olen järjest uksi avanud ning aina edasi astunud, muutunud igas ruumis, kuid järgmisse astudes üleliigse maha raputanud. Nüüd on käes aeg avada taas uus uks ning vaadata, kuhu see mind viib ja milliseks mind muudab. Lapsed on juba nii suured, et lähevad lasteaeda ja mina tunnen kanget vajadust ka minna – suurte inimeste lasteaeda. Ülikool, siit ma tulen!

Kevad

Nüüd ei ole enam hetkegi aega oodata. Kirevad seemnepakid sügelevad korvis – daaliad, moonid, pruudisõled, käokullad. Kühvel kätte ja külvama, sest suvel tahan näha õiemerd, või muidu!

I Love You Records

Kui enda hoovi peal kaunist näkki ei lendle, vaatab tark kaugemale. I Love You Records hoiab binoklit ikka oma põhjapoolse akna laual, et näkke märgata ja nad enda juurde meelitada. Hoian sooja plaati käes – Zebra Island “Saturnine”. I love you I Love You Records! Tuleme nüüd lõunasse ka sinu hoovile lendlema!

Öö

Tunnen end öös alati hästi. Maailm jääks justkui seisma, vaid mina üksi liigun sfääris, kus ajal ja ruumil ei ole tähtsust. Nagu Palle üksinda maailmas. Võin kõike teha või tegemata jätta, nagu hing ihkab. Oo, kuis armastan pilkast pimedust ja linnatulesid selles, pealinna tüdruk ikkagi! “Öösel on kõike parem teha kui päeval. Öösel on mõnusam üleval olla, aga öösel on mõnusam magada ka,” ütles minu sõbranna väike vend kunagi.

Läti

Imeilusa arhitektuuriga eripalgeline pealinn, muusikat armastav publik ning häbiväärselt vähe põnevaid artiste. Vähemalt meile teadaolevaid. Sellepärast me neid armastamegi ning nemad meid. Me tuleme siit põhjast ja anname teile muusikat, võtke!