Popstaar Kerli austajaskond Facebookis on kahe Tartu linna jagu suurem (Kerlil on küljes 300 111 inimest, Mord Fustangil 117 464; Ewert & the Two Dragonsil nende kõrval 32 297). Noort daami on saatnud edu muusikaautorina ja ta on ainsa eestlasena külastanud Ameerika albumimüügitabelit, kuid EDM-i artistil Mord Fustangil on selja taga väga tihe esinemisgraafik. Just kontserdid ja DJ-setid, esinemised, on väljak, kus veerevad kõige jämedamad dollarirullid.

Tänase kuupäevaga võib Mord Fustangi 2013 tuurikavast ette lugeda 49 esinemist. Aastal 2012 tuli neid kokku 95. Tantsusaalide kuumaks kütmisega alustas ta juba aastal 2011. Peamiselt tiirutab ta mööda Põhja-Ameerika suuremaid linnu. Tipp-ööklubid ja kontsertsaalid. San Francisco, Philadelphia, New York, Los Angeles, Denver, Chicago, San Diego, Montreal, Toronto, Calgary, jne. Mõned põiked Euroopasse. Möödunud aasta maikuus toimus kümneõhtuga turnee Austraalias-Uus-Meremaal. Ta käib tuuridel, mille reklaamafiššidel on just tema nimi kõige suuremas kirjas. Niisamuti tuuseldab suurtel Põhja-Ameerika festivalidel: Coachella, Electric Zoo, Ultra Music, Beyond Wonderland, Polar Music Festival. Tõeline Eesti muusika vägilane.

Tutvustuslause tema artistiküljel Facebookis ja Twitteri kontol ütleb: „70 % minu kehast on tehtud videomängudest“. Mh-mh, tõepoolest, tema käevarrele on tätoveeritud videomängude klassiku Pac-Mani roheline kujutis. Millest koosneb ülejäänud 30 % tema kehast?

Loe täismahus artiklit Eesti Ekspressi tasulisest versioonist