Kui ta oli oma uuendusest lähedastele ja sõpradele rääkinud, tuli tal neilegi samasugused rinnahoidjad valmistada. Uudis Mary avastusest levis.

Ja ühel päeval sai ta tellimuse juba võhivõõralt inimeselt, kes pakkus talle rinnahoidja tegemise eest dollari. Maryl oli ärivaistu ning ta andis sisse patenditaotluse. Patent Mary Phelps Jacobi loodud rinnahoidjale anti välja aastapäevad hiljem, 3. novembril 1914.

Muidugi polnud Mary kaugeltki esimene, kes tuli mõttele asendada korsett rinnahoidjaga. Näiteks üks patent rinnahoidjale võeti juba 1893. aastal ja taotlejaks oli samuti naine – Marie Tucek. Küll aga oli Mary disainitud rinnahoidja esimene, mis laialdaselt kasutusele võeti – sellest sai alguse rinnahoidjate võidukäik.

Mary pani oma äri püsti ja hakkas rinnahoidjaid tootma, seda aga mitte oma, vaid Caresse Crosby nime all. Hiljem müüs Mary patendi Warner Brothers Corset Companyle, saades selle eest 1500 dollarit (tänapäeva vääringus on see umbes 20 000 dollarit). Warner teenis rinnahoidjatega järgmise kolmekümne aasta jooksul 15 miljonit dollarit.

Mary, kes elas pika ja värvika elu, sai näha oma leiutise levikut üle kogu maailma. Ta suri 1970. aastal Itaalias.