Besee:

>80 g munavalget (3 muna)

>170 g suhkrut

>50 g šokolaadinööpe (70%)

Vahusta munavalge suhkruga ja soojenda vesivannil 1 minut kogu aeg segades. Lisa šokolaadinööbid, kui mass on veel soe, ja pritsi kondiitrikotist meelepärased vormid. Küpseta 140 kraadi juures 9 minutit.

Granadillipüree:

>300 g granadillimahla

>100 g suhkrut

>100 g vett

>15 g agar-agarit

Soojenda mahl, vesi ja suhkur, maitsesta ning lisa leotatud agar-agar. Keeda 10 sekundit. Jahuta ja sega kannmikseris.

Piparkoogijäätis:

>200 g vanillijäätist

>jahvatatud kaneeli, nelki, vürtsi, kardemoni

Maitsesta pehme jäätis maitseainetega.

••

Šokolaadikook Duo

>100 g šokolaadimüslit

>70 g tumedat šokolaadi (63%)

>100 g piimašokolaadi

>70 g vahukoort

>20 g mett

>üks vanillikaun

>maitsestamiseks Vana Tallinna likööri ja apelsinikoort

Sulata vesivannil tume šokolaad ja peenesta šokolaadimüsli ning sega omavahel kokku. Sellest saab koogi põhi, mille võib teha väikestesse vormidesse või ühte suuremasse vormi.

Sulata vesivannil piimašokolaad. Vahusta koor koos meega ning maitsesta vanillikauna (eralda ainult seemned), alkoholi ja apelsinikoorega. Sega sisse sulatatud piimašokolaad. Vala vormi ja külmuta. Kaunista šokolaadiga.

••

Valge šokolaad karamellistatud popkorni ja pistaatsiapähklitega

>60 g valget šokolaadi

>popkorni

>suhkrut

>pistaatsiapähkleid

Sulata šokolaad, vala ümmargusse vormi, puista peale karamellistatud popkorn ja purustatud pistaatsiapähklid. Lase külmikus tarduda.