Reisikindlustuse üks suuremaid müüjaid, Salva Kindlustus korvab nüüdsest lennugraafiku muutusest, ülebroneeringust või lennujaama ummikust tekkinud tõrked kliendile ka reisitõrke toote raames. Kui varem pidi klient selle riski kindlustamiseks sõlmima reisitõrke lisariski kindlustuse, siis nüüdsest sisaldub see kindlustuses automaatselt. Reisikindlustus katab kulud, mis on seotud nii ootamatute tervisehädade kui ka paljude muude ebameeldivustega, olgu selleks siis reisi katkemine, lennule hilinemine või pagasi kadumine.

Egiptuse viisa kallines

Alates 2. maist kergitas Egiptus turistiviisa hinda 15 dollarilt 25-le – hoolimata sellest, et poliitiliselt ebastabiilse Egiptuse turism on praeguseks niigi stagnatsiooniseisundis ning terroriaktide arv Siinais pidevalt kasvab. Euroopa riikide välisministeeriumide reisisoovitus on endiselt negatiivne ja turistidel palutakse Egiptusest eemale hoida.

Vahemaandumine seoses ootamatu sünnitusega

British Airwaysi lennukil, mis oli teel Nigeeriast Londonisse, tuli seoses lapse ilmaletulekuga pardal sooritada vahemaandumine Mallorcal. Ujunwa Eneh Ozeh’ nimeline reisija oli seitsmendat kuud lapseootel ja seega arstide poolt ametlikult veel “lendamiskõlblikuks” tunnistatud, kuid maimuke otsustas teisiti.Teel Londonist Abujasse vallandusid sünnitusveed ja naine sai 10 kilomeetri kõrgusel, juhuslikult pardal olnud arsti abiga maha terve ja priske poisslapsega. Piloot maandas lennuki Mallorcal, kus reisija koos beebiga haiglasse kosuma toimetati. Lapsele pandi nimeks Michael. Lennuk jätkas oma teekonda ja saabus viimaks Londonisse vaid pooletunnise hilinemisega.

Eau d’Iberia

Hispaania lennufirma Iberia esitles hiljuti oma isiklikku parfüümi, mis on saadaval vaid Iberia lendude pardal ja lennujaamade VIP-lounge’i palutud külalistele. Mediterraneo de Iberia on firma turundusdirektori Carlina Martinoli kinnitusel “hõrk, elegantne, aga samas mahe segu apelsiniõite, rooside, iiriste ja värskete Vahemere tsitruseviljade aroomidest, kuhu on lisatud vaevuaimatavad vandlipuidu- ning vanillilõhnad, mis annavad kandjale heaolutunde ning tervitavad teda soojalt Iberia lennuki pardal.”