MARIA AVDJUSHKO, näitleja, filmitootja

Vabastage vangistatud loomad!

Isa tunnistab, et ei saanud hakkama teda vihkava kasupoja kasvatamisega. Poiss kaebas politseisse, et vanemad piinavad teda.
Loe edasi ...
v
Üle maailma levis Ekspressi lugu neljast nn Mowgli-lapsest. Täna elab üks tüdruk uues kodus, teised aga… Mis neist on saanud?
Loe edasi ...
RASKED VALIKUD: Tutvumiskontori juht Maarja Vardja teab, kui raske on leida sobivat kaaslast.
Kosjakontorite andmebaasidest käivad läbi kümnete tuhandete eestimaalaste nimed, kuid seda õiget jäädaksegi otsima liiga kõrgete nõudmiste tõttu.

Naudib suurlinna: Moskvas töötamine pole Vadim Ogneštšikovile midagi erilist pakkunud, silma pani särama hoopis siinne kultuurielu.
2004. aastal valis Äripäev Vadim Ogneštšikovi Eesti edukaimaks fondijuhiks.
2012. aastal valis Vene Forbes Ogneštšikovi juba Moskva üheks edukamaks fondijuhiks.
Loe edasi ...
Kas maaväline elu on olemas? “No ma ei kujuta ette, et kogu universumite rohkuses on üksainuke niisugune juhtum nagu meil. Aga ma ei arva, et see oleks nii lähedal, et nad võiksid meid õhtul aknast piiluda ja meie ümber tiirutada.”
Kuidas kaitseks sotside esinumber Marju Lauristin (74) meid pankade omavoli eest? Millega ta Savisaare viimati välja vihastas? Milline oli tema lapsepõlve hirmsaim unenägu? Ja miks ta üleüldse kandideerib?
Loe edasi ...
Unustage maailmavaade: Hillar Teder tunnistab, et kokkuvõttes on erakondade toetamise põhjus ikkagi majanduslik.
Rahvusvaheline ärimees Hillar Teder selgitab, miks on ta nii helde poliitikute rahastaja.
Loe edasi ...
Õitsemise aeg: Tervenemise märgiks lasi Terje oma säärele tätoveerida õitsva kirsipuuoksa.
Terje Otsatalu (47) räägib, kuidas ta paranes munasarjavähist. Haiguse ajal otsis ta samasuguseid lugusid, kuid ei leidnud neid.

Miks tahavad mõned maskuliinse peavoolu jõulisest armeest end ümber positsioneerida ülinaiseliku
“nõrgema soo” hulka?

Ilus esimese armastuse lugu: Ning meile siin väikeses Eestis ka tervitustelegramm seitsme maa ja mere tagant, kaugest ja kummalisest posthomofoobsest ühiskonnast. Fotol filmi “Adèle’i elu 1. ja 2. peatükk” peategelased Adèle Exarchopoulos ja Léa Seydoux.
Kas armas lugeja teab, mis asi on Bechdeli test? Kui ei, siis selgitan.
Loe edasi ...
Tero Taskila
Mida teeksite, kui keegi pakuks teile näiteks 100 euro eest sertifikaati, mis tõestab, et olete Eesti parimate isade, vanaemade, kontoriametnike, korstnapühkijate, lühmalüpsjate (või mis tahes alal te ka ei tegutseks) hulgas?