Soliidse riigiasutuse töötaja kurdab, et tema naiskolleegid ei oska puhtust hoida: “Juba poole kümne ajal tualetti minnes enam puhtalt läbi ajada ei ole võimalik.”

Nelli Teataja, 6. juuni


Geiseksi asemel Mozarti elulugu

See ei ole “see raamat”, teatas ostja pettunult, kui raamatupoes anti talle Raivo Kaera “Varjatud elu” (mis kirjeldab muuhulgas Mart Sanderi intiimelu ja eemaldati kohtu käsul müügist) asemel Mart Sanderi raamat “Lugusid suurtest heliloojatest”.

Nelli Teataja, 6. juuni


Looduslaps jagab nippe

Looduslaps Mari Metsallik teab, kuidas suvi ilma tüütute sääsepunnideta mööda saata. “Kui miski väline meid enam ei ärrita, võime sääskedele öelda, et nad läheksid ja nõelaksid kedagi, kes seda meist rohkem vajab. Nad kuuletuvad kohe.”

Telegram, 5. juuni


Suvel naised pipardavad vähem

Briti poissmees George on sel aastal juba mitu korda Eestis naistes käinud ja ta pani kirja oma tähelepanekud eestlannade kohta: “Tuleb tunnistada, et suvel joovad naised ennast palju kergemini täis kui talvel ja pipardavad ka vähem.”

Delfi Naistekas, 6. juuni


Kerli tahab õues magada

Lauljanna Kerli Kõivu sõnul on viimastel nädalatel tema keha tagasi tõuganud kofeiini ja liha. “Tahaksin elada Maaga täielikus harmoonias, tervitada päeva paljajalu ja heita magama tähistaeva all ilma, et linnatuled varjaksid ära kestvamad asjad,” lisas ta.

Elu24, 9. juuni