“Õnneks või kahjuks ei olegi meil vastavat plaani, mistõttu on Reimo Metsa sahkerdamine ülearune. Kui kooseluseaduse läbisurumisega kõigest hoolimata edasi minnakse ja kui me oleme sunnitud meeleavalduse korraldama, siis võite olla kindlad, et sellest kuulevad kümned tuhanded inimesed üle Eesti juba nädalaid enne meeleavalduse toimumist,” hoiatas Vooglaid.

Näguripäevad rikaste leeris

Rikaste ajakirja Forbes Eesti väljaandjad on veebruarist saadik jätnud kaasautoritele välja maksmata osa honorare. Sealjuures tegeleb ajakiri pidevalt uute töötajate otsimisega. Rikaste ajakiri... oehjah.

Juured lahinguväljal

Tele-showman Aleksander Zukerman (pildil) on pärit Ida-Ukrainast Luganskist. Veel enne seda, kui linnas rahutused algasid, käis Zukerman lapsepõlvepaiku vaatamas. “Mis sa meile tõid?” küsiti kaugelt külaliselt esimese asjana vanas koolimajas.

Uus geibaar tulekul

Sellal kui riigikogu hämarais saalides vaieldakse hääli kähedaks abi-, koos- ja perekonnaelu eri vormide eluõiguse üle, oleks Kalamaja bistroo Kukeke saanud endale äärepealt karvase naabri geibaar Hundi kujul. Kahjuks jäi Hunt sobivast tallist napilt ilma ja pidi taas metsa putkama ning Hella Hundi omanike protest liigse nimesarnasuse osas sunnib baari ilmselt tulema tagasi uues kuues. Konkurent Tatari tänaval tegutsevale X-baarile ja G-punktile lisaks pealinna LGBT-ööelule igatahes uusi värve.

Nii palju jama ühe raamatu pärast

Raivo Kaera kurb-liigutavalt naturalistiku elulooraamatu “Varjatud elu” saatus on sama keerukas kui tema autorilgi. Kui mõni nädal tagasi keelas kohus raamatusse mõne tuhande tähemärgi ulatuses sissekirjutatud Mart Sanderi hagile tuginedes kogu tiraaži müügi ja levitamise, siis nädalavahetusel konfiskeeriti kirjastusest Hea Tegu ka kõik sinnajäänud eksemplarid. They burn books, don’t they?