“Need õpilased, kes eksamiks valmistusid, said hakkama. Teised aga mitte,” jätab kooli juhtkond läbikukkujate arvu enda teada. Häid tulemusi ei saavutanud eksami uuesti sooritajatest aga keegi. Siiski andis ka kesine tulemus noortele nüüd kooli lõputunnistuste ja võimaluse astuda ülikooli.  

Kuigi osa möödunud aasta läbikukkujatest lõpetas kooli tänavu, ei mainitud neid kordagi 22. juunil kinos Sõprus peetud Juhkentali Gümnaasiumi lõpuaktusel. Ka aktusel viibinud Tallinna linnapea Tõnis Palts ei õnnitlenud neid.

Möödunud kevadel Tallinna Juhkentali gümnaasiumis matemaatika riigieksamil toimunud spikerdamine tekitas ühe suurima skandaali Eesti haridusajaloos. Selle tagajärjel jäi lõputunnistuseta 59 koolilõpetajat.

Pettust aitasid korraldada kolm kooli matemaatikaõpetajat. Üks neist viis eksamikomisjonis olles ülesanded ruumist välja, teised kaks lahendasid neid ja peitsid vastused tualettruumi. Need õpetajad töötavad koolis ka praegu.  Endine koolidirektor Tamara Kazakova lahkus ametist. Lõppenud õppeaastal töötas ta Juhkentali Gümnaasiumis eesti keele õpetajana.