Jaanuari lõpus Londoni südames, Westminsteris Kuninganna Elisabeth II konverentsikeskuses peetud tseremoonial käinud Justiitsministeeriumi kriminaalhoolduse talituse juhataja Rait Kuuse: "Tõeline galašõu oli, prožektorid ja glamuur. Auhindu andis üle printsess Anne, kes oli ka auhindamisele eelnenud rahvusvahelise konverentsi patroon."

Tunnustusega käib kaasas ka rahaline auhind. Eestlased said oma saavutuste eest 711 eurot ja 65 senti. Kuuse lubab raha anda Kriminaalhooldusametnike Liidule.

"Eestlasi toodi üritusel korduvalt teistele Ida-Euroopa riikidele eeskujuks," nendib Kuuse ja lisab, et siinseid kogemusi rakendatakse teiste Ida-Euroopa riikide kriminaalhooldussüsteemide ülesehitamisel. "Läänest tuleb raha ja meilt oskused, sest siinne taustsüsteem on kohandatavam kui näiteks Suurbritannia oma."

Pildiallkiri: Jutsiitsministeeriumi kriminaalhoolduse talituse juhataja Rait Kuusele (keskel) on printsess Anne (paremal) just ulatanud Rajaleidja auhinna. Võitjaga koos poseerib ka Briti vanglate ja kriminaalhoolduse teenistuse direktor Eithne Wallis.

Erakogu