Nagu jonnakate lastega, aitab ehk ka meeste puhul kannatlik meel ning pidev selgitustöö ja siinkohal kasutame võimalust tuua teieni selle kevade ilu-uudised meestele.


Habemeajamisharjumuste järgi otsustades on kaht tüüpi mehi: Ühed, kes soovivad after shave´i, mis pärast habemeajamist nahka värskendaks ja toniseeriks ning teised, kes eelistavad nahka pehmendada. Selleks on Clarins loonud kaks after shave-toodet, mis mõlemad sisaldavad alpi astelpõõsa ja Centella asiatica ekstrakte.


Clarins Men After Shave Energizer 100 ml (520.–) habemeajamisvedelik annab nahale energiat, jahutab, rahustab ja leevendab nahaärritusi ning annab nahale silmapilkselt värskustunde.


Clarins Men After Shave Soother 75 ml (520.–) pehmendab, rahustab ja leevendab nahaärritusi ning kaitseb naha kuivamise eest. Palsami regulaarsel kasutamisel väheneb naha tundlikkus habemeajamise suhtes.


Selleks, et habemeajamine oleks ebameeldiva kohustuse asemel meeldiv igapäevarutiin, aitavad omaltpoolt kaasa ka Nivea for Men Extreme Comfort habemeajamisgeel 200 ml (77.–) ning Nivea For Men Extreme Comfort habemeajamisjärgne palsam 100 ml (110.–), mis niisutab ja rahustab nahka pärast raseerimist ning parandab kõikvõimalikud nahaärritused, punetused ja mikrosisselõiked rekordajaga, muutes naha mõnusalt pehmeks ning hooldatuks.


Väide, et loeb see, mis on seespool, kehtib samahästi ka meeste naha kohta. Nivea For Men DNAge naharakke uuendav vananemisvastane näokreem 50 ml (161.–) on kortsudevastane, nahka stressi ja UV-kiirguse eest kaitsev kreem, mis võitleb naha vananemise vastu otse naharakkudes. Soovitav alates vanusest 40.


Vaatamata sellele, et meeste juuksepahmakad ei ole tavaliselt nii salgurohked kui naistel, ei teeks paha kasutada pea pesemiseks ja juuste eest hoolitsemiseks spetsiaalselt meestele mõeldud tooteid. Cutrin My Code puuvillašampoon meestele 200 ml (159.–) muudab juuksed kohevaks ja kergesti käsitlevaks, samal ajal juukseid ja peanahka mõnusalt värskendades.


Cutrin My Code puuvilla hoolduspihusti meestele 150 ml (159.–) on pähejäetav juuksepalsam, mis annab juustele volüümi, elastsust ning proteiinidega energiat. Pihustipalsam aitab ka juukseid paremini soengusse sättida.


Mehelik lõhnasoovitus: Yves Saint Laurent L´Homme EdT 90 ml (1129.–) ülimalt julge ja sümbolistliku falkooniga, mille on disaininud kuulus Prantsuse arhitekt Jean Nouvel.