Milline klipp on parim ...

... hommikukohvi kõrvale?


Hommikut tuleb ikka alustada ühe hea annuse huumoriga – Jon ­Lajoie ja tema üsnagi must huumor on perfektne päeva alustamiseks.

(Otsi: JON LAJOIE SHOW ME YOUR GENITALS)


... kus sa ise kaasa oled teinud?

Väljas on üheksa kraadi külma, tüdrukuid ei ole, kellele külge lüüa, ning mitte midagi ei toimu. Ainuke võimalus on ise midagi korraldada. Seks puhuks väikene intervjuu minuga.

(Otsi: INTERVJUU MARDIGA)


... kaasa vilistamiseks?

Ursula on bänd, mille laulud suudaks ühekordsel kuulamisel pähe õppida ka kõige alaarenenum inimene. Viis on lihtne, sõnad idiootsed, kuid samas kerged meelde jätta.

(Otsi: URSULA TIFFER, HEIKI, NEEGER)


... joomise kõrvale?

Noorte meeli on hakanud “vallutama” täielikud hullused. Ehtne näide, MEIE MEES, mille mõttetud laulud panevad sarkastilisest rõõmust hüppama ja tantsima nii mõnegi noore.

(Otsi: MEIE MEES VALGE MERSU)



... juhtme kokku jooksutamiseks?


Ebameeldivat tunnet, mida tekitab minus “salad fingers”, on raske kirjeldada. Pedofiilne inglise aktsent, fetiš roostes lusikate vastu! JUHE KOOS!!!

(Otsi: SALAD FINGERS)



... parim naerutaja?


Ei ole vist olemas inimest, kes ei teaks Sam­welli “In the butt” laulu. Tekib tunne, et kui keegi seda laulu kohe kinni ei pane, lasen kuuli pähe, sest laul, video ja tüüp (kes seda nii hardunult ja tõsiselt laulab) on nii kohutavalt naljakad.

(Otsi: SAMWELL WHAT WHAT)