Ka taimede valikul tasub olla tagasihoidlik. Suurelehelised taimed pole magamistuppa oodatud. Küll aga sõnajalg, asparaagus või kaktuselised. Ettevaatust ka peeglite lisamisega. Ühest peeglist piisab täielikult. Vaadake, et peegel oleks terve ja plekkideta.


Ilmakaared


Eri ilmakaared kannavad endas erinevat energeetikat ja omadusi. Hommikuenergia (ida) on aktiveeriv, õhtuenergia (lääs) on roiutav ja põhja suuna energia sumbuv ning seega väga rahulik.


Missugusesse ilmakaarde pea magades asetada, sõltub eelkõige meie hetkevajadusest. Kui meil on vaja alustada uut projekti, uut tööd või kui meil on vaja motivatsiooni, siis sobib selleks ida- ja kagusuund. Seevastu põhjasuunda soovitan neile, kes on üle töötanud ja stressis, või eakamatele inimestele. Tark inimene kasutab sellist ilmakaart, mida ta just vajab.


Veesooned



Meie igapäevast elukvaliteeti mõjutavad kindlasti mitmesugused geobioloogilised tegurid. Tuntum neist on veesoon või täpsemalt veesoone liikumisest tingitud elektromagnetväli (meile tuntud staatiline elekter).


Mõju inimesele võib olla väga erinev. See sõltub tihti immuunsüsteemi tugevusest, samuti pärilikest haigustest ehk meie geneetilisest koodist.


Kuidas ise halbade mõjudega kohta ära tunda? Üks indikaator on väikelaps, kes ei maga halvas kohas: nutab öösiti tihti, muudab öösel pea asendit jne. Täiskasvanud inimene ei saa uinuda või on uni pinnapealne, “rikastatud” arusaamatute unenägudega. Nii mõnigi klient on kurtnud peavalu (veesoon jääb pea alla), magades tekivad jala- või puusavalud (veesoon liigub risti üle jalgade).


Geobioloogiliste mõjurite eest on võimalik ennast kaitsta. Kõige parem, kui seda tehakse maja ehitamise faasis – seetõttu on krundi esmane analüüs hädavajalik. Loomulikult saab ka valmis maja puhul teha parandusi, kasutada leevendavaid materjale, nagu kork, looduslik linoleum, tihe puitpõrand (tamm), džuut, ka villane vaip ja loomanahad. Viimastest on parim Eesti oma lamba nahk. Veesoonte mõju on võimalik neutraliseerida vasktraadi abil, kuid see vajaks esmast juhendamist. Kindlasti ei soovita ma kasutada tinapaberit, fooliumi – sest nii jääb meie kodu tasakaalutusse olukorda. Foolium toimib nagu peegel ja peegeldab nii hea kui ka halva tuldud teed tagasi, kuid head me ju soovime.