Veterani esikoht Liberecis murdmaasuusatamise MMil pani umbjoobes külamehedki suurest rõõmust õues püssi laskma. Julgeoleku seisukohalt oli suur õnn, et tiitlit ei võitnud mõni meie laskesuusatajatest.


Ines Karu trummiõpingud



Kõhutantsija ning inimröövlite ilus unistus Ines Karu alustab india löökpilli tabla õpinguid, et oma esinemisi põnevamaks muuta. Kindlasti sobiks etenduse juurde ka väänlev madu. Villu Reiljanile šokivangistust taotlev prokurör võiks ümber mõelda ja määrata talle sada ühiskondlikult kasuliku töö tundi kobrana.


ALAS

Tallinna linnaosade kaotamine ja Suur-Tallinna idee



Asiaatlik laiutamis- ning tsentraliseerimispoliitika riigis, mis väidetavalt püüdleb euroopalike väärtuste poole, on väljakannatamatult vastik. Isegi nõukogude ajal jagunes Tallinn neljaks linnarajooniks, kus olid isegi omaette kompartei organisatsioonid. Nii et Edgar Savisaar on üle nelja korra aplam kui Karl Vaino.


Riigikogu palgad tõusid jälle 4000 krooni



Riigikogu palkade vaba tõus on vastuolus tarbijahinna indeksi, kütte-, takso- jms hindade langusega ning tõuseb ainult koos töötute ja sundpuhkajate arvuga. Kardetavasti võib pidev palgatõus neis luua vale mulje asjade tegelikust seisust Eesti vabariigis ja takistada neid vastu võtta adekvaatseid otsuseid.