Koorekiht tuli kokku. Sellesse säravasse seltskonda kuulusid Cher, Diane Keaton, Carrie Fisher, Andy Warhol, Martin Sheen ja Christopher Walken. [–]


Oma pulmapäeval kandis Madonna valget taftkleiti ja kõvakübarat, mille tuul tahtis lendu viia.


Karmide turvameetmete kiuste olid uudised lekkinud ajakirjandusse ning täis tahtmist saada laulatusest pilti, rikkusid fotograafid kogu tseremoonia, hõljudes helikopteriga sündmuspaiga kohal.


“See kõik oli täitsa pöörane,” meenutab ­James Foley, kes oli Penni isamees. “Ühtäkki oli kogu taevas helikoptereid täis ning ainsatki kirikuõpetaja sõna polnud kuulda. Selles, et paparatsod pildistavad õhust, pole enam midagi üllatavat, aga seniajani kasutasid helikoptereid ainult kurjategijaid jälitavad politseinikud. Madonnale ja minule tundus see koomiline, aga Seani meelest oli asi naljast kaugel.”


Ka Bill Meyersil on see tohuvabohu meeles. “Seisin parajasti Martin Sheeni kõrval, kui helikopterid nähtavale ilmusid. Martin võpatas ja tõmbus kössi, sest tal oli filmist “­Apocalypse Now” kurbi kogemusi. Madonna hakkas vihaseks saama ja näitas neile keskmist sõrme, kuna Sean jooksis tuppa püssi tooma. Kõige naljakam oli asja juures see, et kõik käis päriselt – midagi polnud lavastatud.”


Ehkki Madonna andis abielutõotuse pühalikult, ajas kogu see spektaakel teda lõpuks ikkagi naerma. “Sellest tehti tsirkus,” ütles ta. “Kui oleksite kirjutanud niisuguse stseeni sisse mõnda filmi, poleks keegi seda uskunud.”


Juba tund aega pärast tseremooniat kakles purjus Penn Ühendkuningriigi fotograafi Kip Ranoga, kes oli ilmunud kontvõõrana peole, kaamera hõlma all.


Andy Warhol on nimetanud seda oma elu kõige põnevamaks nädalavahetuseks. Ta kirjeldas seda kui “tundmatute tegelaste ja kuulsuste oivalist segu” ning pea kohal mürisevad helikopterid olid tema meelest “maailma kõige huvitavam asi”. Oma päevikus on ta maalinud sellest ilmeka pildi, kirjeldades: “Vaatasin Madonnat päris lähedalt – ta on ilus. Ning tema ja Sean on teineteisesse pööraselt armunud. Ööklubi omanik Steve Rubell oli end maani täis kaaninud – vist Quaaludest – ning mulle tundub, et Madonna ajas ta minema. Hiljem oksendas Rubell auto täis. Madonna tantsis ainsa väikese poisiga... Noored meesnäitlejad nägid kõik välja, nagu oleksid isa ülikonna selga pannud – näiteks Emilio Estevez ja Tom ­Cruise. Kõik need tugevate jalgadega filmipoisid on umbes viis jalga ja kümme tolli pikad. See paistab olevat uus Hollywoodi standard.”


Järgmisel päeval tähistas Sean kahekümne viiendat sünnipäeva ning noorpaar lendas Antiguale mesinädalaid pidama.