Eesti Päevalehe arvamusküljed
Ajal, kui ka kõige mõistlikumad unustasid end arutlema selle üle, kas EPLi uues võrguversioonis kommenteerimise piiramine on ikka hea, mugav ja progressiivne, on jäetud tähelepanuta, et EPLi arvamuskülgede tase on tõusnud ja vääriks kiitust. 

“Võib valjuks minna”
Medalitega dokumentalisti Davis Guggenheimi pilt kolme põlvkonna kitarristide – Jimmy Page, The Edge, Jack White – kohtumisest ja olulisematest karjäärihetkedest. Peaosas ei ole ainult rock’n’roll’i peamine relv kitarr, vaid armastus muusika ja muusika tegemise vastu. Praegu kinodes.

ALAS 

Kolumnistide otsese-kõne-haigus
Eesti kolumniste on tabanud viiruslik ja ohjeldamatu komme kasutada tekstides tingimata otsest kõnet. “Uih, kas selleks, et näidata, kuivõrd hästi on autor kursis argise kõnepruugiga ja millised ilukirjanduslikud võimed tal on vä?” Kõik, mis on lubatud Jakob Karule, ei ole lubatud igale ajakirja pääsenud kolumnistile. 

Jaak Alliku räme intrigeerimine
Alatu demagoogiarünnak Indrek Sammuli vastu Postimehes avaldatud “Avalikus kirjas” võttis sõnatuks. Halva hea külg on see, et Jaak Allik tegi end sellega ka avalikult täis.