Vastus: “Paneb oma Playstationi kinni ja läheb magama.”

*
Eesti Jalgpalli Liit palkab vanakese Hottabõtši, et see Eesti jalgpalli edendaks. Vanamees tõmbab habemest karvatuusti, sülitab sinna peale ja puistab siis tuulde. Ja ennäe – Lilleküla staadion muutub maailma kõige paremaks staadioniks.

Tõmbab teise tuusti – ja Eesti jalgpallurite varustus on korrapealt maailma parim.

Veel üks tuust – ja iga koondislase jalge ette ilmub kott kulda.

“Aga nüüd tee nii, et me järgmise jalgpalli MMi võidaksime!” palub Aivar Pohlak.

“Kuulge, mehed, selleks mul nüüd küll habemekarvu ei jätku!” vangutab Hottabõtš pead.

*
Lembitu Kuuse kommenteerib Eesti-Inglismaa matši algust: “Nii, Eesti meeskonna väravas on Mart Poom, tähendab, väravad ei jää tulemata!”

*
Lembitu Kuuse kommenteerib Itaalia-Eesti matši: “Te vaatate EMi valikturniiri jalgpallimatši Itaalia-Eesti otseülekannet Tallinnast Lilleküla staadionilt. Seis on 9 : 0 Itaalia kasuks, kuid Eesti jalgpallifännid ei lase pead norgu! Käimas on ju alles kolmas mänguminut…”

*
Lembitu Kuuse on jälle telekas: “Novikov tuleb palliga üle väljaku, annab söödu Voskoboinikovile. See saadab kõrge palli värava alla… Ats Purje lööb peaga ... posti! Uus löök peaga ... posti! Veel üks löök peaga ... ikka posti! No kuulge, andke sellele Purjele juba ükskord pall või lõpetage kuidagi see hüsteeria!”

*
Indrek Kannik Eiki Nestorile: “Kui Eesti jalgpallikoondise mängu ajal teatabLambitu Kuuse, et “kõik ei ole veel sugugi kadunud”, siis võib teleka rahulikult kinni panna.”

*
Eesti-Hollandi jalgpallimatši seis on 5 : 0 Hollandi kasuks. Vaheajal on eestlaste riietusruumis õudne möll.

“Rahu, poisid, rahu!” hüüab peatreener Tarmo Rüütli üle lärmi. “Kuni me siin riietusruumis oleme, ei lööda meile ühtki väravat!”

*
Eesti jalgpallurid õnnitlevad peatreener Tarmo Rüütlit sünnipäeva puhul.

“Kõige paremaks sünnipäevakingiks oleksid mulle teie võidud,” ütleb Rüütli.

“Hilja, treener,” vastavad jalgpallurid. “Me ostsime teile juba lipsu ära.”

*
Pärast 0 : 2 kaotust Bosniale räägib Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli pressikonverentsil: “Muidugi ei ole meie jalgpallurid ega mina tulemusega absoluutselt rahul, aga mul on jalgpalluritele siiski ka üks hea uudis: Eestis on surmanuhtlus tühistatud.”

*
Eesti-Läti jalgpallimatši esimene poolaeg lõpeb 1 : 0 Läti kasuks. Pärast poolajavilet kutsub peatreener Tarmo Rüütli mehed kokku ja ütleb: “See oli ilus jalgpall ja ma ei ütle teile ühtki halba sõna. Ometi oleme 1 : 0 taga. Ma saan sellest aru, mehed, et teil hakkas palav ja te tahtsite midagi karastavat juua, aga ma olen teile sada korda rääkinud ja kordan veel kord – Poomi ei tohi õlle järele saata!”

*
Eesti-Läti maavõistlust kommenteeriv Lembitu Kuuse teatab lõpuvile kõlades: “Mäng lõppes viigiga 2 : 2. Esimese poolaja järel juhtis Eesti 2:0, ent teisel poolajal saabus väljakule ka Läti võistkond.”

*
Nooruke kohtunik pöördub vanema kolleegi poole:

“Mul on probleem, anna nõu.”

“Mis siis lahti on?”

“Homme mängivad Flora ja Levadia. Flora maksis mulle 70 000, Levadia aga 100 000 – nüüd ma ei tea, kuidas vilistada...”

“Maksa Levadiale 30 000 tagasi ja vilista ausalt,” soovitab vana kohtunik.