Pärnumaal 14aastase tüdruku surnuks sõitnud Andrus

pääses vabadusse oma tausta tõttu.

Argumendid kohut ei veennud: Ema väited, et laps on üheaastane, saab rinnapiima ja tunneb ennast emaga seotuna ja turvaliselt, ei kõigutanud kohtu otsust saata laps isa juurde.
Jahmatav otsus. Kaks Eesti kohtuastet otsustasid, et ühe aasta ja kolme kuu vanune laps tuleb saata isa juurde, kes on võõrtööline
.

Viimaste aegade suurima PR-lahingu Eesti politsei vastu käivitas vastuolulise kuulsusega kamp nimega
.

Aasta ettevõtja 2013
Talvel tekkis
ärevus, sest ühel õhtul selgus äkki, et riigipead pole kodus ja mobiiltelefoni ta vastu ei võtnud. Kuidas ja kuhu ta kadus, ei teadnud mitte keegi, isegi turvamehed mitte. Lipsas välja tagaukse kaudu? Läks parki jalutama? Või äkki on tal armuke? (Parajasti oli välismeedia avaldanud loo Prantsusmaa presidendist, kes öö varjus rolleriga oma armukese juurde sõitis.)

Juhtunu näitas, et tegemist oli turvariskiga. Riigipea ei tohi heast peast ära kaduda, olgu tal salaarmuke või mitte.
Loe edasi ...

Sandor Liive
(44) on proovitud
juhatuse esimehe kohalt lahti lasta ja ära osta. Praegu tehakse järjekordselt katset temast vabaneda.

raha
Maapanga endine juhtkond varastas miljoneid kroone.
Loe edasi ...
Russian businessman Gennady Timchenko attends the men's qualification ice hockey game between Russia and Norway at the Sochi 2014 Winter Olympic Games
Eesti Ekspress avaldab* artiklite kogumiku Lääne sanktsioonide käes vaevlevast ja Eestis majandanud ärimehest Gennadi Timtšenkost


*NB! artiklid asusid vanas serveris ja neile puudus läbi aastate ligipääs.

Tallinnas lasti kolmapäeval päise päeva ajal oma kontori juures maha ettevõtete ülevõtmisega tegelenud ärimees Jaak Veike (42).

©2014 TomDispatch ©Google
Avalikud andmed reedavad, et Ameerika Ühendriikides erioperatsioonide vägede juhatus (SOCOM) kujundab välja enneolematut USA erivägede (SOF) globaalset võrgustikku.


“Meie olemegi NATO!”: Eesti Kaitseväe juhtimis­struktuur eeldab kriisi korral jumala enda sekkumist.
ja
sündmuste ignoreerimises on Euroopa osav.
Eesti on osavamgi veel.

Paldiski maavärin oli tegelikult
allakukkumine

Paldiski juhtumi kronoloogia
dokumentide järgi.

Lootus on pandud kloorile: kui jõukamates haiglates saastunud kaitseülikonnad põletatakse, siis paljudes Aafrika ebolahospidalides ollakse sunnitud neid mitu korda kasutama.

• Kas ebola võib levida ka õhu kaudu?
• Kas ebolal võivad olla ka kerged vormid?
• Mis takistab eksperimentaalsete ravimite kasutamist?
Hirmutavast Aafrika haigusest räägivad TÜ professor ja mikrobioloogia instituudi juhataja Irja Lutsar ning TÜ rakendusviroloogia professor Andres Merits.

Ragn Sellsi jäätmejaam 2014
Jah. Sellest, et eestlase ostujõud kasvab mühinal.

Kui paari aasta eest hoiatas USA välisministeerium Eestisse rändamise puhul striptiisibaarides petta saamise eest, siis nüüd on ameeriklastest külalistele kaasa pandud uued hoiatused. Näiteks võib suurematest linnadest väljaspool tekkida probleeme rassismiga.

Teiseks kasvavad järjest internetipõhised petuskeemid. Eriti populaarne on seejuures kohtinguportaalides krediitkaardiandmete varastamine.
Loe edasi ...

embedded_article_video:69484019Varro Vooglaiu suvetuur. Kristliku peretraditsiooni kaitsjate Haapsalu ürituselt selgus, et
ja
on väga head müügimehed. Publik võttis mõnuga omaks kõik nende mõtted.

Jaga
Kommentaarid