Enda ja oma pere tervise eest tuleb hoolitseda pidevalt

Haigus on vale elustiili otsene tulemus. Kui inimesel on tervis korrast ära, on ilmselt tegu mõne aine puudujäägiga, mille tulemusel langeb immuunsus. Oluline pole mitte võidelda tagajärgedega, vaid leida ja kõrvaldada põhjus ning mis kõige tähtsam – tegeleda ennetusega. 
Praktika on näidanud, et sünteetiliste vitamiinitoodete tarbimisel gripi ja põletikuliste haiguste põdemine ei vähene. Vastupidi, see võib endaga kaasa tuua isegi soovimatuid kõrvalnähte. Samal ajal patsiendid, kes kasutavad looduslikest allikatest saadud vitamiinitooteid, on märganud, et haigestuvad varasemast kordi vähem. Lisaks ei arene neil haigus kergelt edasi põskkoopa-, kopsu- või kõrvapõletikuks ning seetõttu jäävad ära antibiootikumikuurid. Kaovad ka kuseteedenakkused ning grippi haigestumise korral on selle kulg märksa kergem ja paranemine
kiirem. Lastel, kes manustavad kalamaksaõli ja muid looduslikke vitamiine, suureneb vastupanuvõime haigustele.
Seega võivad vitamiin ja vitamiin tähendada täiesti eri aineid. Uuri alati toidulisandite päritolu ja
ära söö kalli raha eest endale sisse kemikaale! Hea valiku kvaliteetseid ja kontrollitud looduslikke vitamiinitooteid leiab näiteks Eliksiiri loodusapteegist.


D-vitamiin on rasvlahustuv vitamiin, mida on tarvis kaltsiumi imendumise parandamiseks.
See omakorda aitab tervena säilitada luud ja hambad. D-vitamiin annab pimedal ajal
energiat ning kaitseb väsimuse, depressiooni ja masenduse eest.

C-vitamiin on vajalik organismi vastupanuvõime tõstmiseks, väsimuse ja stressi peletamiseks
ning foolhappe ja B12-vitamiini ainevahetuseks. Lisaks aitab C-vitamiin võidelda vabade radikaalide mõjuga, milleks on enneaegne vananemine ja oksüdatiivne stress.

B-vitamiini on vaja organismi tugevdamiseks. Solgari B-vitamiinide kompleks sisaldab B1-, B3-, B6-, B12- ja B5-vitamiini ning biotiini, koliini ja C-vitamiini. B-vitamiinide kompleksi tarvitades on
loetletud vitamiinidel suurem mõju. 

Maka annab mõnusa energialaengu igasse päeva, sisaldades hulgaliselt vajalikke vitamiine ja mineraalaineid, lisaks tasakaalustab hormoone, parandab immuunsust ja üldist tervist ning suurendab vaimset suutlikkust ja õpivõimet.

Goji-marjad sisaldavad 21 mineraali ja mikroelementi (sh tsinki, kaltsiumi, rauda, magneesiumi), 18 aminohapet ning rohkelt vitamiine (A, B1, B2, B6 ja E), lisaks tugevdavad immuunsüsteemi ja tõstavad üldist vitaalsust.

Chia-seemnetel on erakordselt suur toiteväärtus. Neli teelusikatäit chia-seemneid sisaldab sama palju kaltsiumi kui kolm tassi piima; sama palju magneesiumi kui kümme brokolivart; sama palju rauda kui pool tassi punaseid aedubasid ja 30 protsenti rohkem antioksüdante kui mustikad.
Chia-seemned sisaldavad boori, mis aitab kaltsiumil luudesse imenduda, ning rohkelt oomega-3-, oomega-6- ja oomega- 9-rasvhappeid. Oomega-3 ja oomega-6 on chia’s hästi tasakaalus.