SEKSIKAS RIIETUS TÕMBAB VÄGISTAMA

Koguni 47 protsenti Eesti elanikest leidis mullu, et naised põhjustavad ise oma riietusega vägistamise ohvriks langemist. Justiitsministeerium tahab rahva ättituudi muuta: viie aasta pärast peab sama meelt olema vähem kui 35 protsenti elanikest.

UUS NIPP KINNISVARAREKLAAMIS

Kui varem reklaamisid Tallinna kandi kinnisvarafirmad uusi objekte kaugusega kesklinnast, siis arendusfirma Endover värskes kampaanias on rõhk kaugusel koolist: ühe maja puhul näiteks 8 min GAGist, teise puhul 2 min 21. koolist ja kolmas kohe 21. kooli vastas. Laste sisse saamine nendesse koolidesse pole aga sugugi nii lihtne nagu kinnisvara soetamine.

EROOTIKA TÕMBAB KINNO

Mida kinkida naisele sõbrapäevaks? Roosid, kommikarp ja Koit Toome plaat ei ole õige vastus. Sõbrapäeval tuleb kinno „50 halli varjundit“, kuhu saab erandkorras pileteid osta juba mitu nädalat enne linastust. Erootilist kultuurikõdi ootavate naiste hulk on aga nõnda suur, et Tallinnas hakkavad sõbrapäevapiletid otsa saama. Seega, seltsimehed, kiirustage!

EDGAR SISSE, MATI VÄLJA

Mida kõike küll inimesed ei näe! Tallinnas Sauna tänava alguses asub massaažisalong, mis töötab öösiti. Reede õhtul nähti sinna sisenemas tuntud poliitikut Edgar S-i. Ajakirjanik Henrik Roonemaa teatas aga pühapäeval Facebookis: „Riia lennujaam. Vetsust väljub Kasahhi suusakoondise jopega, näomaski kandev noormees. Minut pärast teda samast üksikboksist Mati Alaver.“

KADASTIK POPIM KUI TAMMSAARE

Tartu linnaraamatukogu mulluses Eesti ilukirjanduse laenutuste edetabelis sai Mart Kadastiku „Kevad saabub sügisel“ teise koha, edestades Anton Hansen Tammsaare „Tõde ja õigus“ esimest osa. Seejuures kuulub Tammsaare teos koolikirjanduse hulka, Kadastiku oma aga mitte. Kadastik pälvis ka neljanda koha, seda raamatuga „Suvi sulab talvel“. Nr 1 oli Andrus KivirähkiRehepapp“.

HALB ÕNN SAVISAARELT

Ekspress kirjutas mullu suvel sportlastest, kellel pärast Edgar Savisaare sehkendamist hakkas käsi halvasti käima. Äsjane teade, et Savisaare-Tallinn kavatseb rallimees Ott Tänakut 30 000 euroga toetada, täiendab seda rida. Vaatamata tohutule haibile sõitis Tänak Monte Carlos kraavi ja lõpetas alles 18. kohal.

TALLINNA TV POPIM VENELASTE SEAS

Firmas TNS Emor tehtud küsitlus näitab, et Tallinna TV uudistesaadet „Täna“ vaatab rohkem mitte-eestlasi kui eestlasi.

KP TÕLGENDAB SEADUSI

EV kodanikke pani imestama juba see, kui meie raha kanti Lõuna-Euroopa riikide abikassasse. Seda hoolimata Põhiseadusest, Riigikohtu ülinapi häälteenamusega. Mida teeb aga Mario Draghi Euroopa Keskpangas? Hakkab ostma vennasriikide võlakirju 60 miljardi euro eest kuus. Ometi ütleb Euroopa Liidu toimimise lepingu p. 123 selgelt, et "on keelatud arvelduslaenud liikmesriikide keskvalitsustele"! Kas aeg on selline, et põhiseadused enam ei loe?!

EURONÕUDED VENISID LAPSE TÕTTU

Majandusminister Urve Palo raporteeris valitsusele, et mürareostust reguleeriva eurodirektiivi vastuvõtmine hilines Eestis vägagi inimlikul põhjusel – sellega tegelenud ametnik läks lapsepuhkusele.