Galojan raiskas 600 000 krooni võõrast raha kuus

Kleidid, bikiinid, g-stringid, mask, sviitrid, ehted, kingad, käekotid, tselluliidiravi, vitamiinikuurid… Politseis püüdis
ajada süü suursaadik
ja tema naise kaela.

Anna-Maria Galojani lühike tähelend sündis paljuski tänu mõjukatele toetajatele.

TÄISNIMEKIRI: Galojani laristamise kroonika: stringid, soojamaareisid, juveelid…

Täna hommikul pidi
maapaost Inglismaalt välja ilmuma, et hakata kandma viiekuulist vanglakaristust. Aga ei ilmunud, mistõttu ta ilmselt tuuakse sunniviisiliselt. Kohus mõistis Galojani süüdi suures ulatuses omastamises ja võltsitud dokumendi kasutamises ning määras talle ühe aasta ja 10 kuu pikkuse vangistuse, millest tal tuleb vanglas kohe ära kanda viis kuud.

Anna-Maria Galojan, „Esimese Eesti Liis Haavel“

Anna-Maria Galojan
Sadade tuhandete kroonide omastamises süüdistatav Anna-Maria Galojan on krooniline võlgnik. Ta ei tagasta raha ärimeestele, ei tasu advokaatidele ega arstidele ja virutab isegi nunnade tagant.

Galojan šantažeeris justiitsminister Michalit ja võltsis oma elulugu

Endine poliitik, väidetavalt Londonis redutav Anna-Maria Galojan, keda Eesti vanglaametnikud sel nädalal pikisilmi “koju” ootasid, hoiatas avalikult Reformierakonda, kuhu ta varem ise kuulus.

Tagaotsitav Anna-Maria Galojan võeti Londonis kinni

Teisipäeval sai justiitsministeerium Interpolilt teate, et Londonis on kinni peetud Eesti poolt tagaotsitavaks kuulutatud
.

Galojan pääses kautsjoni vastu vabadusse

Anna-Maria Galojan
Täna oli Londonis Anna-Maria Galojani puudutav kohtuistung, kus kohus otsustas, et Galojan võib kautsjoni vastu vabadusse pääseda, ning Galojan haaras sest võimalusest kohe ka kinni.

Jooksik Galojan asus Refomierakonna vastu rünnakule

Parim kaitse on teadupärast rünnak. End vangla eest Inglismaal varjav

(30) näib seda hästi teadvat, sest temaga kohtudes

vormivad tütarlapse huuled ohtralt karme sõnu nii Reformierakonna juhtfiguuride kui Silver Meikari, nii riigikohtunike kui Eesti meedia kohta. Kõik on korruptandid ja skeemitajad, narkomaanid ja parteilise kasu nimel riiklike teenete pakkujad! Galojan – nii ühes kui teises mõttes teispool seda piire, kus

sanktsioonidekartuses pikemalt järele mõelda tuleks –

võib seda enda endale lubada. Kuna ettepanekuga süüdistusi dokumentide

või e-kirjadega tõestada

Galojan ei soostunud, on mõned kõlanud nimed jäetud avaldamata.

Anna-Maria Galojan peab vangi minema

Rain Boitsov
kes mõisteti süüdi ligi 60 000 euro omastamises, peab karistuseks määratud viis kuud vabadusekaotust reaalselt vanglas ära kandma, sest riigikohus tema kaebust arutlusse ei võtnud.

Galojani sarnaselt on Eestist veel jooksus 77 lindpriid

galojan
Täielik nimekiri kurjategijatest, kes pole asunud neile kohtu poolt määratud vangistust kandma.

Nunnad hoos (peaosas Anna-Maria Galojan)

Telefoniintervjuu Kuremäe kloostrisse nunnaks läinud Anna-Maria Galojaniga.

Kelmil kenad hobused, litsil libed elajad

Valik kelmilugusid Eesti Ekspressi arhiivist

Eesti meediat juhitakse KGB meetoditega, teab TÜ poliitikateadlane Galojan

Anna-Maria Galojan
Ajaleht Baltic Times avaldas värskes numbris analüüsi, mille kohaselt nõndanimetatud vaba ajakirjandus Eestis on jälgi sunni all: "Gulagi vangilaagrit pole vajagi - toimivad cash ja ähvardused". Analüüsi autoriks on Tartu ülikooli välispoliitikaanalüütik ning poliitikateadlane Anna-Maria Galojan.

Fläsh! Üllatav kohtumine Londonis

Rotermanni keskuses avati näitus Amour Lemmikloomade eri. Indrek Galetini tehtud piltidel poseerivad heategavuse nimel: Max Kaur, Lauri Pedaja, Liis Lass, Rolf Roosalu, Anna-Maria Galojan, Angela Aak, Mari-Leen Kaselaan jt.
Teisipäeval esines president Toomas Hendrik Ilves The Henry Jackson Society kutsel Suurbritannia parlamendi alamkojas, et rääkida küberkaitsest ja e-valitsemisest sealsetele parlamendiliikmetele, poliitikakujundajatele ja arvamusliidritele.

Galojan: "Keskaegne nõiajaht toimib suurepäraselt meie vabas vabariigis"

Eestis omastamise ja dokumendi võltsimise süüdistusega kohtu ette saadetud Anna-Maria Galojan avaldas hiljuti Baltic Timesis artikli, kus heitis ette Eesti ajakirjanduse kallutatust ja juhtimist KGB meetoditega. Enda tiitliks märkis Galojan "political scientist and foreign policy analyst at Tartu University". Anna-Maria Galojan vastas Ekspressi veebitoimetuse küsimustele.