GUUDBÄÄD
IMETAMINE TÄNAVALPÄRNAMÕRVARID
Üks meie toimetuse liige märkas Narva maantee kõnniteel, kuidas keset inimesi kõndis imikut rinnaga toitev ema. Kui hiljuti arutleti "kas söögikohas imetamine on jee", siis nüüd on emantsipeerumine läinud sammu võrra edasi ja imetatakse juba käigu pealt tänaval. Naisõigusluse poolest guud, mõne teise õigusluse poolest bääd, võib-olla ka mürasel ja haisusel tänaval imetada on bääd, aga muidu vist guud, aga kohe kindlasti on see midagi njuud.Arboristide Koda tuvastas, et Nunne tänaval, otse Tallinna Kesklinna Valitsuse ukse ees, on pärnade alleel tehtud kaevetöödel puude tüved küll ilusasti ära kaitstud, kuid kuni 10 cm jämedused juured läbi lõigatud. See ei ole lihtsalt bääd, see on masendav idiootsus.
LÕUSTMOBIIL 
Räppar Beebilõusta politseiauto sarnaseks tuunitud Audi, mille ta on pärast esimesi kokkupuuteid politseiga sini-must-valgeks tuunis. Selle suve mäng: võidab see, kes suve jooksul kõige rohkem (erinevates kohtades!) Lõustmobiili pildistab. 
LASTEST HOOLIVAD KANEPIDIILERID 
Ameerikas müüakse kanepit nüüd ka lastekindlates pakendites, et maiustusteks vormitud aine kogemata korralikest lapsevanematest klientide järeltulijate kätte ei satuks. Päris guud ja edumeelne.