Millal te viimati üldse millegi üle imestasite? Ma hakkan seda võimet lõplikult kaotama, sest...

Noh, võtame näiteks viimase aja ühiskondliku suurvapustuse – kooseluseaduse, millega antaks õiguslik alus samasooliste kooselule. Selle vastased tahavad asja viia referendumile, sest sellesinase seaduse vastuvõtmine paneks kahtluse alla kõik eesti rahva saavutused alates Kunda Lammasmäe kultuurist. Eesti kui niisugune lakkaks olemast, sest meie moraalsed alustoed saetakse läbi.

Kallid vastased, kui kooseluseaduse läbisurumine teostub, siis äkki oleks teie järgmine samm taotleda Eesti liitmist Venemaaga? Venemaal, pangem tähele, on kord majas: homodele antakse seal nuuti ning habemega (laulvad) naised mõistetakse hukka peaaegu et valitsuse tasandil.

Mul on üldse viimasel ajal tunne, et eesti ühiskonna konservatiiv-rahvusliku tiiva esindajate vaimseks presidendiks on meie naaberriigi juht. Mida pole vaja häbeneda, sest Putin on tõusmas guru-seisundisse ka Lääne-Euroopa ägerahvuslaste hulgas. Põhjusega. Mees võitleb väsimatult Euroopa Liidu laienemise vastu, ameeriklasi ei armasta, tõstis mutta surutud emakese Venemaa “põlvilt üles”, tahab isoleerida oma maa ja rahva kahjulike välismõjude eest, võitleb “rahvavaenlaste” ning “viienda kolonniga”, tõi tagasi Venemaa rüppe nende Petserimaa – tähendab Krimmi – ning teeb seda kõike rahvusvahelist survet trotsides ja vaid omaenda riigi suurust taotledes.

Ajakirjandus on tal kah kenasti nööri mööda kõndima pandud (Putini abi Vladislav Surkov võiks Taavi Rõivasele pärast Tallinna-TV ohjamist saata õnnitluskirja stiilis “Molodets, õpite Putinilt!”).

Äge mees on see meie naaberriigi president, kas pole?

Kui ma sellele mõtlen, omandab Tartus Kassitoomel asuv skulptuur “Vjatško ja Meelis Tartu kaitsel” korraga uue tähenduse. Vürst Vjatško näitab nimetissõrmega kaugusse ja hüüab vinnastatud ambu hoidvale lahingupaarilisele: “Näe, Meelis, seal on veel üks homo (globalist, tolerast, rahvusreetur, habemega naine, naisõiguslane...)!”

Putinil on kodumaal 80protsendine toetus. Sarnaste põhimõtetega mehel oleks sama suur toetus ka Eestis. Kui omamaist füürerit kusagilt ei koida, siis äkki läheks naabermaise alla?

Ainus oluline viga – et ta on venelane – on kah vaatenurga küsimus. Kui ta on ema poolt vepslane või karjalane, võiks ta ju peaaegu omaks tunnistada. Näojoonedki on tüüpilised ugri-mugrilised. Aga tahtejõud (samuti muskulatuur), no see viitab otseselt põlvnemisele Kalevite soost.

Või lingvistilisest metsast.

Juulikuus lumi on maas, minu jaoks see pole ime…