Ja, näe, kuidas nad on juba edukalt korraldanud sõdu, riigipöördeid, revolutsioone, terroriakte jpm.

Kusjuures, ilma mingi demokraatiata, täiesti meiega arvestamata.

Üldse, mis selle demokraatia pärast nii väga muretseda. Näe, meil endilgi on rahva mandaadi alusel tegutsev Riigikogu vaat et veel see kõige kahtlasem seltskond.

Kes üldse suudaks tõsiselt võtta mõtteviisi, nagu oleks suure hulga inimeste keskmine arvamus kuidagimoodi mõistlikum sellest, mida otsustavad mõned targad ja väga hästi informeeritud inimesed?

Ja varsti jõuabki kätte aeg, kus kõik Euroopa rahvad on ühise võimu alla painutatud. Ei suutnud seda Napoleon ega Hitler, aga näe, nüüd läheb siiski korda. Lissaboni lepinguga kaovad maailma kaardilt Itaalia, Prantsusmaa ja Saksamaa koos Eesti ja veel mitmekümne riigiga.

Eriti tore on muidugi see, et USA valitsus koos Kanada ja Mehhikoga lasebki dollari põhja ning kehtestab uue vääringu, kusjuures seda kõike loomulikult Iisraeli heaks ja toetuseks.

Üldse on ameeriklased võrratud. Lasid ise oma pilvelõhkujad puruks, peksid oma laevastiku Pearl Harboris sodiks - ikka selleks, et maailmas endale rohkem võimu saada. Kindlasti mõtlevad ka välja, kuidas varsti Iraanile kallale minna.

Muideks, üks parimaid ameeriklaste nalju oli see, kuidas neil õnnestus kogu maailm uskuma panna, nagu oleksid nad Kuu peal käinud! Gallupi andmetel uskus seda muinasjuttu 1999. aastal veel vaid 94 % USA elanikest.

Eks neid salaorganisatsioone ole muidugi palju, aga õnneks on nad kõik kuidagi ikka ka omavahel seotud ja tegelikult juhitakse neid kõiki loomulikult ühest kohast. Nii et pole põhjust muretsemiseks, et nad omavahel kuidagi hakkama ei saaks.

Ning, tundubki, et kõik niidid viivad juutide juurde: targad, andekad, intelligentsed inimesed ju, hea huumorimeelega kusjuures. Väga tore, et Hitleri-Saksamaal nendega midagi hullu ei juhtunud. See holokausti ja kuue miljoni ohvri jutt on neil sinna juurde väga hästi välja mõeldud.

Aga ega katoliku kirikki maha jää. Nagu selgub, on neil kogu aeg olnud teada koguni Jumala enda poja järglaste liin siin maa peal. Kes oleks võinud arvata, eks ole...

Mis meil selle kõrvale panna oleks? - Noh, midagi ikka, kui mõtlema hakata. Eks see, et meie president Päts oli tegelikult Moskva käsilane, just kõige paremini ei kõla aga, teisest küljest, miks mitte. Vähemalt supervägeva suurvõimu teenistuses... Aga parim oli meil siiski see Estonia-nimelise laeva põhjalaskmine. Lihtsalt, paar-kolm teadlikku inimest võtsid kätte ja korraldasid silmagi pilgutamata suurima rahuaegse laevakatastroofi Läänemerel. Läks isegi Guinnesi rekordite raamatusse. Pole paha.

Muideks, kust pärineb USA valitsejate tarkus? - Loomulikult salatoimikutest, X-failidest, kus on kirjas tulnukate, UFO-de poolt edastatud väärtuslik informatsioon, mida rumalatele inimestele ei näidata. Seega, me oleme tegelikult palju suurema kogukonna liikmed ning võime vägagi rahulikult oma elu elada, kuna meil hoitakse silm peal ja hoolitsetakse.